brystimplantater

Hvilke brystimplantater bør du vælge ?

Går du og overvejer at få lavet en brystforstørrelse? Så er det meget vigtigt at tage højde for nogle forskellige elementer. Det er eksempelvis hvor store brystimplantater du skal have, hvilken type – herunder saltvand eller silikone, samt hvilket mærke du skal vælge. Læs med i dette indlæg og få svar på disse spørgsmål:

Silikone eller saltvand?

Brystimplantater kan variere meget alt efter om man vælger silikone eller saltvand. Her er det vigtigt at når du vælger, at du tager udgangspunkt i, hvilke fordele du helst ønsker dig, da der er både fordele og ulemper ved begge brystimplantater.

Silikone

Brystimplantater i silikone er som udgangspunkt det samme som saltvandsimplantater. Forskellen er bare fyldet på implantatet, da begge implantaters skal er lavet af silikone. Det vil sige at i den ene silikoneskal er der saltvand og i den andet skal er der silikone.

Fordelene ved silikone er at de er nemme at forme, så patienten får lige præcis den form og størrelse de ønsker sig. Det kan være dråbeformet, runde eller noget helt tredje. Det afhænger af patienten hvordan hun ønsker de skal se ud. En anden fordel er også at når implantater er inde i kroppen vil de også se mere naturlige ud. Den sidste fordel er at nå man rør ved brysterne vil de føles enormt naturlige til forskel for saltvandsimplantater.

Ulemperne ved silikoneimplantater er at de kan føles meget kolde. Selvom de vil se mere naturlige ud, vil de altså virke mere unaturlige i forhold til varmen på dem.

Saltvand

Saltvandsimplantater er som regel gode i forhold til når brysterne skal scannes. Det kan eksempelvis være hvis man skal scanne for knuder etc. så er de nemmere at se igennem, hvor silikoneimplantater er sværere at se igennem. En anden fordel ved saltvandsimplantater er at de følelse naturligt varme i forhold til silikoneimplantater. En tredje fordel er at operationer med denne type brystimplantater er nemmere, da implantatet først fyldes op efterfølgende med saltvand. Derfor vil hullet hvor implantatet skal ind, være meget mindre end når silikoneimplantatet skal ind.

Ulemperne ved brystimplantater med saltvand i, er at hvis man er meget tynd vil brysterne komme til at se meget kantet og unaturlige ud. Derforuden går der også nemmere hul på implantaterne.

Vælg den rigtige størrelse brystimplantater

Når du skal vælge dine brystimplantater er det også vigtigt at tage højde for din kropstype. Alt efter om du er høj, lav, tæt bygget eller spinkelt bygget, skal man huske på, hvad som passer til ens krop. En person som er meget tynd skal eksempelvis ikke have alt for store brystimplantater da det hurtigt kan gå hen og se unaturligt ud. En tommelfingerregel er dog altid at tage en størrelse større end hvad du til at begynde med at valgt, for brysterne kommer altid til at se lidt mindre ud, end hvad man havde forventet. En anden idé er også at lytte til din kirurger hvad han/hun mener passer bedst til din kropsfigur og bygning. De har meget erfaring med dette felt og har formodentligt haft en tidligere patient med samme kropstype som dig selv. Derfor er det altid en god idé at høre hvad din kirurg har at sige, i forhold til størrelsen på brystimplantatet.

Er billigst bedst?

Når du skal have lavet en brystforstørrelse må du aldrig gå efter prisen. Hvis du vælger et sted fordi de tilbyder en billig operation, så er det også fordi de ikke bruger kvalitets-implantater. Ved at vælge et sted som ikke bruger kvalitets-implantater kan du ende op med gener, mener og forkapslinger. Forkapslinger sker, hvis kroppen ikke vil tage imod brystimplantatet og herved prøver at udstøde det ved at danne en kapsel omkring implantatet. Dette sker oftest hvis man har fået billige implantater.

Forkapslinger gør at brysterne bliver hårde og ømme og kan i nogle tilfælde være ekstremt smertefuldt.  Derfor er billigst langt fra bedst. Hvis du ikke på nuværende tidspunkt har råd til at gå et sted hen, som tilbyder gode implantater, så heller vent til du har sparet dét ekstra sammen. Det vil i sidste ende koster dig mange flere penge, hvis du ikke få en ordentlig operation. Du skal derfor altid se, når du vælger kirurg eller klinik, hvilke implantater de sælger.

Hvor skal du få lavet din brystoperation henne?

Der er mange steder at vælge i mellem når det kommer til at skulle vælge kirurg eller klinik. Et godt sted, som sælger brystimplantater af høj kvalitet og altid levere flotte resultater, er hos Nygart. Nygart er et privathospital og har mange års erfaring inden for brystoperationer. Du kan derfor trygt bestille en konsultation hos dette privathospital. Sammen vil du med din kirurg finde den bedste løsning – både i forhold til om du skal have silikone- eller saltvandsimplantater, hvilken størrelse og meget mere. Læs mere om brystimplantater her!