William Atak: Dit online omdømme er meget vigtigt at passe på

Er du i tvivl om hvorvidt dit online omdømme er truet? Så kan William Atak hjælpe dig med at tjekke det og samtidig rette op på det allerværste. Dog kommer det an på din baggrund, for hvis der er hold i det negative der er på internettet om dig, så kan det godt være, at han ikke finder det moralsk rigtigt at hjælpe dig med at fjerne det.

Dit online omdømme er i dag – hvis du er en virksomhed eller fremstående personlighed – lige så vigtigt som enhver persons image og generelle omdømme, fordi det er på et medie, som du ikke kan styre. Også fordi det er nemt at finde det gennem en simpel søgning på Google.

William Atak tilbyder derfor konsulenthjælp i forbindelse med dit online omdømme og muligheden for at hele evt. sår, dit omdømme må have lidt.

Hvis du er faldet over noget negativ omtale eller kritik af dig eller din virksomhed, er det dit online omdømme, det går ud over, og derfor er det en god idé at søge hjælp hos eksempelvis William Atak. Der findes endda virksomheder som tilbyder denne type arbejde som forbyggende, hvis ikke det kan give dig et godt billede af, hvor vigtigt det er, så er det svært at overbevise dig.

1 kommentar til “William Atak: Dit online omdømme er meget vigtigt at passe på”

  1. Af en eller anden grund får min virksomhed rigtig dårlige anmeldelser på mange af de der vurderingssider på nettet, der findes. Er det noget der kan fjernes eller gøres mindre fremtrædende i en søgning på min virksomhed?

Der er lukket for kommentarer.