Disney Land Paris – årets overraskelse og årets tur!

Jeg har lige bestilt en rejse til Disney Land Paris i al hemmelighed! Min kone ved ikke engang besked. Jeg har 2 døtre på 6 og 11, og deres største ønske er at komme til Disney Land. De har snakket om det i et år nu, men jeg har hele tiden af taktiske grunde givet udtryk for, at det ikke er noget, jeg har lyst til.

Jeg tror, at Disney Land kommer til at være en fantastisk oplevelse for dem, og de har den helt perfekte alder til det.

Min kone synes også, at det kunne være sjovt at tage til Disney Land med vores små prinsesser. Hun vil endda også gerne opleve Disney Land Paris, og det er netop derfor, jeg heller ikke har givet udtryk over for hende, at jeg også synes, at det er en god idé at rejse til Disney figurernes land.

Jeg har netop betalt for rejsen med 4 overnatninger. Jeg er rimelig overrasket over hvor billigt, det kunne gøres! Jeg havde regnet med at skulle punge næsten dobbelt så meget ud, så det var en dejlig overraskelse, at det ikke blev så dyrt. Så er der også flere penge til at købe fantastiske Disney souvenirer for.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se deres reaktion, når jeg fortæller dem, at de skal pakke deres tasker, fordi vi skal til Disney Land. Jeg har tænkt mig at sige det til dem 2 dage inden, vi rejser. For at være sikker på, at min kone ikke laver nogen vigtige planer i den periode, vi skal rejse i, har jeg sagt til dem, at vi skal i sommerhus i 4 dage.

Hvis jeg skal være ærlig, glæder jeg mig også som et lille barn. Jeg tror ikke, at Disney Land kun er et sted for børn. Jeg har læst, at der også er rigtig mange forlystelser for voksne. Der er faktisk forlystelser, som kun er for voksne, så det skal nok blive en rigtig god tur for os alle fire!

1 kommentar til “Disney Land Paris – årets overraskelse og årets tur!”

Der er lukket for kommentarer.