frokostordning

Hvorfor er en sund frokostordning vigtig?

Hvis du som arbejdsgiver ønsker effektive medarbejder med et godt drive og høj energi, så skal du bestille en sund frokostordning. En sund frokostordning kan nemlig være med til at nedsætte fraværet og sætter produktiviteten op. Mad er hjernens brændstof. Dog er noget mad bedre end andet. Et tungt fordøjende måltid giver ikke energi eller lysten til at gå tilbage til arbejdet efter pausen. Derimod giver en sund frokostordning de ansatte en helt ny lyst og oplagthed, når de skal tilbage fra frokosten.

En sund frokostordning hjælper dig og dine ansatte

Kost er noget af det vigtigste når det kommer til vores helbred og har stor indflydelse på vores effektivitet. Specielt på arbejdspladsen hvor ofte hjernen bliver udfordret er koncentrationsevnen en af de vigtigste elementer for at levere et godt stykke arbejde. For at opretholde koncentrationen er kosten altafgørende. Det er her en sund frokostordning kommer ind i billedet. Hvis du bestiller en ordning af sund karakter kan det være med til at give dine medarbejde de rigtige vitaminer og give dem energien til at levere optimalt arbejde efter frokostpausen.

Det kan være en stor stress-faktor for nogle medarbejder at skulle sørge for madpakke eller anden form for spise i løbet af arbejdsdagen. Ved at bestille en sund frokostordning fjerner du endnu en bekymring for dine medarbejder så de kan fokusere på det vigtigste – nemlig det arbejde de udfører for dig, som arbejdsgiver.

En sund frokostordning styrker sammenholdet

Oftest, hvis medarbejderne selv skal have frokost med, spiser de forskudt af hinanden. Ved at have en sund frokostordning som kommer på et bestemt tidspunkt, tvinger det medarbejderne til at samle sig. På den måde styrker man sammenholdet, ved at tage en pause sammen, hvor de kan koble af og skabe sociale relationer til hinanden.

Vi kender alle til det. Maven knurrer, og man kan ikke tænke på andet end at få stillet sulten. Dette kan være et forstyrrende element i løbet af dagen og have effekt på produktiviteten på arbejdet. Ved at have en sund frokostordning som holder hele dagen kan man fjerne fokus fra sulten og rettet det mod arbejdet i stedet.

Fun fact om krydret og stærk mad

Stærk mad udløser endorfiner. Dette skyldes at når vi spiser stærkt mad, tror hjernen at der er et form for angreb i munden. Her vil hjernen udløse endorfiner som skal ned og forløse dette angreb i munden og maven. Når der udløses endorfiner bliver vi gladere. Derfor, hvis du kan få tilføjet en ret af en eller anden afart, som en del af din frokostordning, bliver dine ansatte også gladere.

Genkendelige retter med et sundt twist

Hvis ikke alle ansatte er til gulerødder og hummus, så kan man med fordel bede sin frokostordningsudbyder at lave genkendelige retter med et sundt twist. Eksempelvis lave en sovs af grøntsager eller putte grøntsager i frikadellerne. Det handler om at give de ansatte en god og positiv oplevelse med en sund frokostordning. En sund frokostordning betyder ikke nødvendigvis tør salat og fedtfattig ost – tværtimod. Derfindes mange lækre retter som ligger en god bund, mætter og er velsmagende.

Hvem skal udbyde din frokostordning?

Der findes mange udbydere af frokostordningerne og det kan være svært som virksomhed at finde den rette udbyder som har lige nøjagtigt det de leder efter. Som udgangspunkt kan virksomheden hente en masse tilbud hjem for at være sikker på at bestiller den rette sunde frokostordning. Det kan dog godt gå hen og blive dyrt og besværligt.

Frokostordninger.dk har sparet dig tiden væk. Hos Frokostordning.dk kan du få en sund frokostordning som er skræddersyet efter dine behov. Du kan nemlig udfylde en formular på deres hjemmeside. Herefter vil du kort tid efter modtage 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på lige den frokostordning du ønsker. På den måde kan du få en idé om hvad prisniveauet ligger på, og hvilket mad som bliver udbudt. Samtidig sparer du tiden for at skulle gå ud og indhente alverdens tilbud fra virksomhed som måske hænger dig op på tilbuddet.

Frokostordning.dk gør en dyd i at lave en sund frokostordning efter virksomhedernes behov. De skræddersyer menuerne efter hver enkelt kunde og kommer altid med lækre sunde alternativer som giver medarbejderne de rette vitaminer, energi og meget mere.

Hvad koster en sund frokostordning?

Hvad en sund frokostordning koster, kan variere fra udbydere til udbydere. Fordi frokostordningerne bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed hos frokostordning.dk varierer kuvertprisen også her. Prisen afhænger som regel af hvor mange medarbejdere der er tilmeldt ordningen samt hvilken type mad man ønsker. Det hele handler om behov og ønske og derfor har frokostordninger.dk også udviklet de 3 gratis og uforpligtende tilbud til kunderne, så de kan vælge imellem nogle forskellige løsninger. Et estimat på hvad en kuvert pris kan ligge på, er omkring kr. 40,- pr. kuvert.