Har du problemer med din nye bilnøgle?

Har du hele tiden problemer med din bilnøgle? Er det endda en af de nye autonøgler? Så kan du få en hjælpende hånd af en autolåsesmed!

En ny bilnøgle kan volde problemer

Mange danskere har i dag fået en ny bilnøgle, da de gamle har skabt for mange problemer. Dengang skulle man åbne bilen manuelt, som kunne være frustrerende, når den havde et par år bag sig. En manuel bilnøgle kan nemlig rustne, ligesom låsen i bilen, og det kunne derfor være svært at få låst bilen op.

Mange har været udsat for rustne bilnøgler og har derfor kommet mange gange for sent på arbejde, som er et problem. Nogen har endda været nødsaget til at stå tidligere op om morgenen, idet de vidste, at man kunne løbe ind i problemer, når man skulle bruge sin bilnøgle. Det blev mange trætte af og har derfor i dag autonøgler.

Mange troede dog, at de nye bilnøgler ville være en succes. Men der har desværre været mange problemer med de nye autonøgler. En af grundene har været en fejl i fremstillingen af autonøglerne, som har voldet mange problemer. Fejlene gjorde det umuligt at åbne bilen, idet batteriet hele tiden løb tør for strøm i autonøglerne. Det tog dog tid at finde ud af, idet man blot troede at den var gået i stykker. Så mange tog den til bilforhandleren, som ikke kunne forstå problemet.

Det var dog ikke det eneste problem. For hvis man havde sin bilnøgle nær en telefon eller en anden magnetisk ting, kunne det gå udover bilnøglerne. Der var derfor problemer med at man ikke kunne trykke på knappen og få åbnet bilen. Der opstod derfor mange ting i starten, som gjorde mange frustreret.

Der er i dag færre fejl med autonøgler, men batteriet skal en gang imellem udskiftes. Det er dog noget de færreste bilforhandlere hjælper med og man skal derfor have fat i en autolåsesmed. Det er faktisk de færreste, som kender til en autolåsesmed, som er en skam. For man kan undgå en del ventetid i og med en autolåsesmed er erfaren inden for dette område. Man skal derfor altid ringe til en autolåsesmed, hvis man gerne vil have løst problemet hurtigst muligt, hvis uheldet en dag er ude.

Autolåsesmed Marschall er eksempelvis en autolåsesmed, som altid sidder klar (både nat og dag), hvis du en dag har problemer med dine autonøgler!