Bedste bordfodboldbolde til bordfodbold?

Hvis man skal ud som førstegangskøber, kan det være svært at vælge hvilket udstyr inden for bordfodbold, som bedst passer til ens behov, da udstyret kan komme i mange prislejer og stilarter. Dette gør sig både gældende, når der skal vælges bordfodboldborde og bordfodboldbolde, da det netop er meget individuelt hvilken stilart men foretrækker, og hvad ens behov er i forhold til bordfodbold.

Bordfodboldbolde til de mindste børn

Ofte kan man enten på nettet i diverse supermarkeder finde relativt billige bordfodboldborde til sine børn, der bare skal spille med sine kammerater og ikke nødvendigvis kommer til at rive og flå i bordfodboldbordet. Normalt er borde til bordfodbold, som man anskaffer sig i supermarkeder netop ikke egnet til hårdt spil, men der er ingen grund til at købe et bord til flere tusinde kroner, hvis det blot er meningen at bordfodbold spillet skal være til morskab for de helt små. Normalt er de bordfodboldbolde som kommer med disse borde også meget simple og det vil typisk være de helt billige og glatte af slagsen som medfølger. Igen er disse bordfodboldbolde ganske udmærket til børnene, når de skal have venner på besøg eller hvis man skal have en lille familiedyst. Disse bordfodboldborde kan typisk anskaffes for mellem 1000-1500 kroner og oftest vil ekstra bordfodboldbolde kunne anskaffes for blot 10 kroner stykket.

Bordfodboldbolde til de ældre børn

Til de lidt større børn eller unge mennesker er der nogle gange brug for et lidt kraftigere bordfodboldbord, som kan tåle at blive revet og flået i, for det kan hurtigt gå vildt for sig, når der spilles bordfodbold. De større børn begynder også at få en bedre finmotorik, og man begynder derfor at begynde at kunne lave flere finter, skudvarianter og andre tekniske udfoldelser, når man spiller bordfodbold. Derfor er det også vigtigt at bordfodboldboldene kan følge med disse krav, og at man ikke har købt helt glatte bolde til bordfodbold. Det er her, at ens behov og stilart igen kommer ind i billedet, da det kan være, at nogle ønsker bolde til bordfodbold, som giver et rigtig hurtigt spil, og til denne type spil er de glatte bordfodboldbolde klart de bedste. Hvis man derimod ønsker at spille et mere teknisk spil, kommer man ikke uden om bolde til bordfodbold med en mere ru overflade, som f.eks. korkbolde eller andre typer bordfodboldbolde, som ikke er i hård plast.

Hvis det er disse bolde til bordfodbold, som man ønsker sig, kan bordfodboldbolde af kork anskaffes for helt ned til en 12 kroner, mens de dyreste og ITSF-godkendte turneringsbolde typisk vil koste 40-50 kroner stykket.