Brystoperation

Har du overvejet at få en brystoperation? Så vælg AK Nygart

Hvis du har overvejet at få en brystoperation, er du ikke alene. Det er nemlig intet mindre end hver 3. danske kvinde, som er utilfreds med sine bryster. Der er naturligvis forskellige grunde til utilfredsheden, men uanset om det gælder størrelsen, formen, placeringen, brystvorten eller noget helt andet, kan en brystoperation være løsningen. Med en brystoperation kan man nemlig ”designe” brysterne, så man får præcis det udseende, som man går og drømmer om. Derfor er det ikke underligt, at både piger og kvinder er tiltrukket af muligheden for at få en brystoperation. I dag er mange privathospitaler og kirurger da også blevet så dygtige, at operationerne i langt de fleste tilfælde går som forventet. Dog er det vigtigt, at man alligevel gør sig sine overvejelser og ikke mindst det nødvendige forarbejde, inden man træffer beslutningen om at få en brystoperation.

En operation er aldrig uden risici

Som sagt kan en brystoperation være fristende, hvis man er utilfreds med sine bryster. Dog skal man være opmærksom på, at der er tale om en egentlig operation. Man går ind og ændrer på kroppen, det kræver fuld narkose, og der vil altid være en risiko for, at det går galt. Hvis man blot har en dårlig dag, hvor man ikke bryder sig særligt om sine bryster, er det altså næppe fundament for beslutningen om en brystoperation. For ikke at tale om de penge, det koster, skal man også være forberedt på, at man har brug for tid til at komme sig efterfølgende. Man skal altså være opmærksom på, at det ikke er uden risici, man går ind til en brystoperation. Det vil mange gange være en god idé at lave noget research, så man har en god basisviden, som man kan basere sin beslutning på.

Forarbejdet er vigtigt

At få en brystoperation er altså ikke noget, man bør kaste sig ud i uden videre. Som med al plastikkirurgi er det en god idé først at gøre sit forarbejde. Det er nemlig utroligt vigtigt, at man er helt klar over, hvad man går ind til. Kun på den måde kan man forberede sig bedst muligt, både fysisk og mentalt. Hvis man har overvejet en brystoperation, kan man eksempelvis læse blogindlæg fra andre, der har været igennem det samme. Der er også meget god information at finde på internettet, fx vedrørende selve operationen, implantaterne og ikke mindst tiden efter. Hvis man overvejer at få en brystoperation, kan det at søge efter mere viden på området også være med til at gøre beslutningen nemmere at tage.

Forskellige slags brystoperationer

Der er forskellige slags brystoperationer. Herunder er der listet en række, som du kan kigge nærmere på, for at finde ud af, hvilken operation du evt. foretrækker.

  • BFO med eget fedt 
  • Brystforstørrelse med implantater
  • Brystløft
  • Brystreduktion
  • Hybridbryster
  • Flytning af brystvorte
  • Fjernelse af implantater
  • Udskiftning af implantater
  • Reduktion af mandlig brystudvikling

Vælg AK Nygart til din brystoperation

Netop fordi det er populært at få en brystoperation, er der også mange steder, hvor man kan få det lavet. Hvis man tager til udlandet for at få lavet sin brystoperation, kan man ofte spare nogle penge. Det kan dog vise sig at være en dårlig idé, da det øger chancen for et dårligt resultat. Er en brystoperation først gået galt, er det både dyrt og besværligt at rette op på det igen. Derfor er det ofte smartere at betale lidt ekstra i første omgang og så være mere sikker på et godt resultat samt et trygt forløb. Er det noget, du sætter pris på, er AK Nygart det oplagte valg. AK Nygart er nemlig førende inden for netop brystoperationer, og de udfører op mod halvdelen af det samlede antal operationer i Danmark. Ønsker du at blive opereret hos nogle, der har forstand på det, de laver, er AK Nygart altså oplagt.

Ekspertise, der kommer dig til gode

Når du får din brystoperation hos AK Nygart, kan du føle dig sikker på, at dine nye bryster bliver lavet af eksperthænder. Nygart Privathospital har over 15 års erfaring på området. For nylig fusionerede de med det svenske Akademikliniken, som er Nordeuropas største privathospital med speciale i kosmetisk plastikkirurgi. Akademikliniken er blandt andet kendt for at have udviklet den første matematiske metode til at lave perfekte silikonebryster. Derfor er AK Nygart de helt rigtige at gå til, når du ønsker at få foretaget en brystoperation. Når du får et forløb med en brystoperation hos AK Nygart, kan du også være sikker på, at både tryghed og resultatet er i højsædet.

Mere selvtillid med bryster lige efter dit hoved

Mange kvinder har en idé om, hvad de gerne vil ændre ved deres bryster. Og hvis du har overvejet en brystoperation, har du nok et ret klart billede af, hvordan de skal se ud. Ved hjælp af en brystoperation kan man både ændre størrelse, form, udseende og placering på brysterne. Derfor kan du med en brystoperation få de bryster, som du har gået og drømt om. Hvis dine bryster er noget, du tænker over og er ked af det over hver dag, kan en brystoperation være løsningen – og det vil uden tvivl være det værd. At man er tilfreds med sin krop kan nemlig have indflydelse på både selvbillede og ens kontakt med andre mennesker. Hvis man er meget utilfreds med sine bryster, kan en brystoperation altså være en god idé.

Bestil tid til gratis forundersøgelse

Hvis du har undersøgt området og gjort dit forarbejde, kan det være, det er tid til at komme til en gratis forundersøgelse hos AK Nygart. Her kommer du til at tale med en kirurg, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om din kommende brystoperation. Der bliver desuden lagt en klar plan for forløbet, hvilket øger din følelse af tryghed under din brystoperation og tiden efter. Hvis du vil være sikker på både et godt forløb og et resultat lige efter dit hoved, skal du altså vælge at få lavet din brystoperation hos AK Nygart.