ekstra bilnøgler

Sørg altid for at have en ekstra bilnøgle

Du ved, at det er tid til en ekstra bilnøgle, når du kun har én bilnøgle tilbage!

Det er altid en god tommelfingerregel at anskaffe sig en ekstra bilnøgle, når du kun har én tilbage. Du kommer nemlig med sikkerhed til at stå og mangle den, når du har mest brug for den.

Har du ingen ekstra nøgle, kan det blive en dyr fornøjelse

Der kan være mange årsager til, at du pludselig står uden bilnøgler. Måske du er en glemsom type, eller måse du har lånt den ud til en, der ikke er god til at levere ting tilbage. En ting er dog sikker, hvis du pludselig står uden bilnøgler, kan det blive en dyr fornøjelse at få en ny. Skal der laves ny nøgle til en nøgle-løs bil, skal den nemlig først fragtes til forhandleren, da bilens chip skal aflæses, for at der kan laves en ny kopi af nøglen.

Sørg derfor altid for at have en ekstra bilnøgle liggende.

Skal du have en ekstra bilnøgle i København?

Bor du i københavnsområdet kan du, hos Københavns Låsesmed, købe en ekstra bilnøgle, ligegyldig hvilket mærke eller type bil du har (med undtagelse af enkelte Mercedes modeller). Bilnøglerne laves i original kvalitet, og du kan få både med og uden startspærre.

Lige meget hvornår på døgnet dit problem opstår, kan de hjælpe dig. Københavns Låsesmed har nemlig døgnservice, og du kan derfor altid ringe til dem, hvis du har problemer med bilens låsemekanisme, eller har brug for en ekstra bilnøgle.

Undgå at blive en del af statistikken

Nu kender du til vigtigheden ved at anskaffe en ekstra bilnøgle, når du kun har én tilbage, og kan derfor undgå at blive en del af den uheldige statistik.

Står du med kun én bilnøgle nu, kan du kontakte Københavns Låsesmed på telefon 6013 5050, og læse mere om deres service på www.koebenhavns-laasesmed.dk.