home Advokat, Bolig, Business, Hus og Have, Industri, Kontor Ejendomsrådgivning til erhvervskunder og private

Ejendomsrådgivning til erhvervskunder og private

Advokatrådgivning om køb og salg, bygning og entreprise af ejendom i København og omegn

I forbindelse med køb, salg, bygning og entreprise af ejendomme i København, hvad enten der er tale om private eller erhvervsmæssige anliggender, følger der altid store mængder af bureaukrati og papirarbejde med i forløbet. Uden den rette ekspertise vil dette papirarbejde opleves som værende meget kompliceret, uigennemskueligt og frustrerende for alle parter, da arbejdet vil gå i hårdknude, og kan i værste tilfælde gå helt i stå og koste en eller flere parter store summer tidsmæssigt samt omkostningsmæssigt.

Af ovenstående årsager anbefales private såvel som erhvervsvirksomheder at anskaffe sig en eller flere boligadvokater, der kan være behjælpelige med rådgivning, forhandling og udarbejdelse af papirarbejde.

Størstedelen af nutidens boligadvokater har specialiseret sig inden for de fleste områder af ejendomsrådgivning, hvorfor de kan være behjælpelige med opgaver for private og erhvervsvirksomheder af små og store størrelser.

Hvad, hvordan og hvorledes en boligadvokat kan stå til assistance for private og erhvervsvirksomheder, vil blive eksemplificeret i de følgende afsnit.

For dig som privat

Uanset om du skal købe eller sælge hus, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus eller noget helt femte, så kan du få stor gavn af rådgivning og hjælp til papirarbejdet hos en boligadvokat. Det er vigtigt at bemærke at, der gælder forskellige regler, lovgivninger og procedure afhængig af, hvilken type ejendom der er tale om. Du kan derfor ikke vide dig sikker på, at du vil kunne håndtere papirarbejdet korrekt på trods for, at du skulle have håndteret et køb eller salg af anden form for ejendom før egenhændigt.

Boligadvokaten vil kunne bistå med udarbejdelse af diverse kontrakter, tinglysning og andet, der måtte anses som værende nødvendigt. Advokaten vil også afklare eventuelle tvivlsspørgsmål, og vil være i tæt dialog med banken samt ejendomsmægleren.

Er du køber, er det ekstrem vigtigt, at du kender til samtlige af ejendommens forhold heriblandt ejendommens tilstandsrapport. Er du i tvivl om, hvad du skal være opmærksom på i tilstandsrapporten, vil boligadvokaten være behjælpelig med udpensling af denne. Du skal være opmærksomhed på, at tilstandsrapporten bliver udarbejdet af sælgers ejendomsmægler, hvorfor der kan fremkomme manglende oplysninger.

Sommerferien står på klods, og det betyder, at de unge mennesker også snart påbegynder studie. Det er i denne periode at salg og køb af forældreboliger blomstrer, og som køber af forældrebolig skal du være opmærksom på visse regler heriblandt regler vedrørende huslejen, som barnet skal betale forældrene. Det anbefales at tage kontakt til en boligadvokat i forbindelse med køb af forældrebolig, da forkert vurdering af markedslejen kan resultere i dobbeltbeskatning hos forældre og barn.

For jer som erhvervsvirksomhed

Står I, og skal til at opkøbe erhvervsejendom i København og omegn, som skal anvendes som investeringsejendom, kontorejendom, fabrikationsejendom eller lagerejendom, så kan boligadvokaten være behjælpelig med rådgivning og udarbejdelse af diverse dokumenter og papirer.

Advokaten kan hjælpe jer med opkøb af ejendommen, hvad enten I er en erhvervsvirksomhed, en fond eller en forening, der ønsker at opkøbe ejendom i København. Der er en lang række af aspekter, som advokaten kan være behjælpelig med, og omhandler blandt andet selve købet af ejendommen, grundkøb, miljøforhold, bygge- og entrepriseforhold, etablering og gennemgang af leje- og leasingaftaler, myndighedsbehandling og sidst men ikke mindst finansieringen.

Ved køb af ejendom med formål af opførelse af fast ejendom, vil det være en klar fordel at henvende sig til en boligadvokat, der i dette tilfælde vil kunne være behjælpelig med forhandling af kontrakter, rådgiveraftaler, aftaler med leverandører og lign., planforhold, fredning, byggeret og mange andre aspekter.

Hvordan og hvorledes en boligadvokat yderligere vil kunne bistå med hjælp, kan du læse mere om på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *