home Hudpleje Der er åbenbart mange gode tilbud på Weleda produkter

Der er åbenbart mange gode tilbud på Weleda produkter

Mine forældre er på ferie nede i Tyskland lige nu, og i går ringede min mor og fortalte, der er en masse Weleda produkter til rigtig gode priser at få dernede, hvis det var, jeg ville have, de skulle købe noget med hjem, da hun kunne huske, jeg havde sagt at jeg manglede det.

Jeg var lige i skole, da hun ringede, så jeg kunne ikke lige huske, hvilke Weleda produkter, jeg stod og manglede, og i dag har mine forældre været lidt svære at få fat på, desværre. Jeg skrev så en sms til dem, at de gerne måtte ringe mig op, når de modtog beskeden, og imens jeg ventede, sad jeg og surfede på nettet og fandt tilfældigvis over en web shop, der også solgte dette mærke til rigtig god pris.

Så jeg er uden tvivl meget spændt på, hvad det koster dernede i Tyskland, om jeg mon skal få mine forældre til at tage noget med hjem, eller om det er billigere at bestille over nettet. Jeg plejer ikke at gå uden om et godt tilbud på Weleda produkter, så jeg er rigtig taknemlig for at mine forældre ringede til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *