home Bolig, Erhverv Vinduespolering fra Renice er det bedste valg

Vinduespolering fra Renice er det bedste valg

Vinduepolering kan være nødvendigt hvis vinduerne er beskidte og har flere lag kalk. Rene og polerede vinduer udstråler professionalisme og at man har styr på tingene. Derfor kan man med fordel bestille vinduespolering fra Renice. Renice er specialiseret i at rengøre virksomheder, om end det er kontorrengøring eller vinduespolering.

Vinduespolering med Aqua Clean Techology

Vinduespolering kan gøres på mange måde. Renice benytter en ny effektiv teknologi som hurtigt får vinduerne til at skinne. Aqua Clean Techology fjerner kalken som sidder fast på vinduerne og efterlader vinduerne rene og blanke. Den effektive metode gør at vinduespoleringen ikke specielt lang tid og du får derfor mere for pengene. Selvom metoden er hurtig og effektiv, så skal du ikke være nervøs for at der bliver sjusket med opgaven. Renice ansatte forlader ikke en opgave før den fyldestgjort, og der bliver ikke gået fra vinduer med en eneste fedtfinger eller kalkstreg.

10 gode råd til hvordan du pudser dine vinduer

Hvis du måske mener at du kan klare vinduespoleringen selv, så kan du med fordel følge nedenstående 10 gode råd:

 1. Hav det rette udstyr
  Når du skal polerer dine vinduer skal du have det rette grej. Første step til at få blanke ruder der hjemme eller på arbejdet, er at købe en god skraber, en blød børste og et viskestykke.
 2. Lav en god blanding
  En god vinduespolering skal bruge en god opblanding at vaske med. Den bedste blanding består af koldt vand, opvaskemiddel og en lille sjat salmiakspiritus. Salmiakspiritus er med til at opløse fedt og andet snavs på dine ruder. Din vinduespolering bliver altså mest optimal ved denne blanding. Blandingen behøver ikke at være på øjemål, men en god tommelfingerregel er følgende:
  – 5 liter koldt vand
  – 1 spsk. opvaskemiddel
  – En halv hætte salmiakspiritus
 3. Undgå vand med højt kalkindhold
  Inden du laver din opblanding skal du sørge for at dit vand ikke har et for højt kalkindhold. Den bedste måde at bekæmpe kalken i vandet er ved at putte en deciliter husholdningseddike i opblandingen. Eddiken binder kalken i vandet og på den måde sætter der sig ikke striber og pletter på ruden når du skal lave din vinduespolering.
 4. Vask to gange hvis vinduet er meget snavset
  Hvis ruderne er meget beskidte kan du med fordel vaske ruderne to gange. Du skal dog være hurtig med skraberen, da vandet hurtigt kan fordampe. Gentag dette to gange, og så har du en flot vinduespolering.
 5. Tør efter med et viskestykke
  Når du er færdig med at vaske ruden og tørre af med en skraber, kan du med viskestykket tørrer af i hjørnerne, hvor vandet oftest samler sig.
 6. Kontrollér resultatet
  Når du er færdig med at lave en vinduespolering, kan du med fordel gå inden for og se ud af ruden. Her vil helligdage, streger, fedfingre m.m. dukke op, hvis du ikke har gjort det ordentligt. Du kan gøre dette løbende, for at tjekke om ruden er blevet flot, ren og skinnende.
 7. Puds dine vinduer ofte
  Det kan være en god idé at pudse vinduer et par gange om måneden. Hvis der danner sig en fedthinde på ruden, kan den være svært at komme af med igen.

Myter om vinduespolering

 1. Eddike fjerne sod på vinduer.
  Det er en myte at eddike fjerner vinduer med sod eller nikotinpletter. Dog kan du fjerne sådanne type pletter ved blot lidt opvaskemiddel og koldt vand.
 2. Avispapir gør vinduer blanke.

En anden myte om vinduespolering er at avispapir kan gøre ruderne blanke. Det er til dels korrekt. Den gang aviser var trykt med blyfarve, kunne man bruge dem til at pudse vinduerne med, men det er aviser ikke trykt med længere. Hvis du derfor bruger en avis i dag til vinduespolering, vil det svine mere end det vil gavne.

 

 1. Man kan ikke vaske vinduer i solskinsvejr eller frokostvejr.
  Den sidste myte er at man ikke kan vaske sine vinduer når det er meget varmt og når det er meget koldt. Dette passer ikke. Man kan pudse sine vinduer alle tider på året. Det eneste det kræver er at man bruger koldt og rent vand og at man er hurtig til at pudse.

 

Book vinduespolering hos Renice

Det kan være lidt af en opgave at skulle pudse vinduerne selv, både i privaten såvel som i din virksomhed. Derfor bør du booke vinduespolering. Renice tager vinduespolering seriøst. Det er altid deres førsteprioritet at kunderne er glade for det arbejde de udfører, og at Renice bliver det fortrukne firma fremadrettet. Renice går ind for at skabe loyale kunderelationer og værner derfor om de eksisterende kunder. Det handler om kvalitet fremfor kvantitet. Renice vinduespolering leverer altid flotte resultater og er altid servicemindet. Du kan kontakte Renice Vinduespolering på 70 22 14 77, eller udfylde kontaktformularen på deres hjemmeside. Renice Vinduespolering skræddersyer løsninger for alle deres kunder, da de godt er klare over at alle virksomheder såvel som privatpersoner har forskellige behov. Du kan læse mere om Renice Vinduespolering her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *