home Belysning Vil du gerne glæde dine medarbejdere?

Vil du gerne glæde dine medarbejdere?

Vil du gerne glæde din arbejdsplads med nogle forandringer? Er medarbejderne begyndt at brokke sig fordi der bare mangler noget nyt? Så find inspiration her!

Det er vigtigt at der sker noget nyt på en arbejdsplads, da det vil øge motivationen. Det kan nemlig hurtigt gå hen og blive kedeligt, hvis man ser på det samme. Det samme gælder hvis der ikke sker noget nyt, men man blot går på arbejde hver eneste dag og oplever det samme og det samme.

Det kan hurtigt mærkes på arbejdstempoet, hvis ens medarbejdere er blevet trætte af det samme. Og der skal derfor ske noget i en fart.
Så hvis du gerne vil glæde dine medarbejdere, kan du gøre noget ved virksomhedens udseende. Glæd dem med nye borde eller stole, da de derfor vil føle sig vigtige. Der vil også hurtigt komme en anderledes stemning, da der derfor pludselig ikke er så stor forskel fra chef til medarbejder. Det betyder alt for en ansat, da man af den grund tør at gøre og sige mere til sin chef.

Hvis I ligeledes har bare og hvide vægge kan der også ske en forandring her. Her kan du for eksempel spørge dine medarbejdere om hvad de synes, der ville klæde væggene. Her kan I holde en afstemning om hvad der skal hænges på væggene. Det får ligeledes dine medarbejdere til at føle sig vigtige i og med at de er med til at beslutte noget. Det kan nemlig være utroligt demotiverende, hvis en medarbejder aldrig er med til at bestemme eller afgøre noget og det kan derfor også være behjælpeligt.

Noget andet som også kan glæde dine medarbejdere er en frokostordning. Det kan nemlig være yderst frustrerende at stå tidligt op om morgenen for at smøre madpakken. Det er derudover også svært at være iderig i forbindelse med madpakkens indhold. Det kan for mange gør arbejdsdagen en del hårdere, selvom det blot drejer sig om en madpakke. For der er nemlig mange ting, som man generelt skal have styr på i hverdagen og det kan derfor være enormt uoverskueligt at skulle stå tidligt op om morgenen for at smøre sin madpakke. Det er ofte heller ikke noget man glæder sig til, da man ved at der blot venter sig en lunken leverpostejsmad. Man kan derfor glæde sine ansatte med en frokostordning.
Det er ligeledes behjælpeligt på selve sammenholdet, da man derfor samles til frokosttid. Det ses nemlig ofte at arbejdspladser, som selv tager deres mad med også vælger at spise på forskellige tidspunkter. Derfor vil man aldrig være samlet på samme tid, som er en skam. For det gør nemlig meget ved virksomhedens atomsfære og det bliver derfor mere behageligt at tage på arbejde.

Noget man generelt ikke tænker over at virksomhedens elementer. For det kan som sagt være kedeligt at tage på arbejde, hvis der ikke er hyggelige omgivelser. Det er derfor vigtigt at man får lagt tæpper, stillet lækre sofaer eller andre ting, som kan gøre det mere hjemmeligt for medarbejderne. Lamper er heller ikke en tanke, som mange skænker, som er en skam. For selve belysningen kan også gøre en del ved hyggen. Mange virksomheder har nemlig valgt loftlamper med et kold skær, som gør det mindre behageligt. Så hvis du som virksomheden egentlig finder nye lamper, som en god løsning, er der heldigvis hjælp at hente. Det kan især anbefales at få monteret væglamper, da det giver virksomheden et moderne udseende. Det vil ligeledes ikke fylde, da de ikke er placeret på gulvet. Der vil derfor stadig være rig mulighed for at kunne gøre en masse andet, da der vil være gulvplads.
Det er derfor ikke altid store forandringer, der skal til, hvis man gerne vil glæde eller behage sine medarbejdere. Det er også vigtigt, hvis man er en virksomhed, som får besøg af sine kunder, at det visuelle er behageligt. For en kunde skal nemlig føle sig tilpas og få et indtryk af at det er en loyal og tillidsfuld virksomhed. Derfor er det vigtigt at man generelt tænker over hvordan virksomhedens interiør ser ud.

Hvis du virkelig gerne vil øge de ansattes motivation, er det altid en succes at få en fredagsbar op på benene. Her kan I aftale at det skal være en gang om måneden. Det vil virkelig kunne mærkes på virksomhedens sammenhold, da medarbejderne her har mulighed for at lære hinanden meget bedre at kende. Der er nemlig nu rig mulighed for at tale om noget andet end blot arbejde.
Her kan man også glæde de ansatte med forskellige lege, da det virkelig ryster folk sammen!

Der er derfor utallige idéer, som kan være mulige, hvis man gerne vil glæde sine medarbejdere! Det er derfor bare at gøre noget ved det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *