home Belysning Vil du blive bedre til at spare på el?

Vil du blive bedre til at spare på el?

Bruger du mange penge på alle regningerne, der vælter ind hver eneste måned? Bruger du ligeledes mange penge på at købe nye ting, da de ofte går i stykker? Så findes der heldigvis en løsning!
Det hele kan se meget sort ud, når man konstant skal bruge mange penge på de samme regninger hver eneste måned. Mange tror nemlig, at man ikke kan gøre noget ved regninger. Men det kan man faktisk! Man skal bare vide hvordan og hvorledes!

Hvis man for eksempel har mange familiemedlemmer, kan det være svært at gøre noget ved regningerne. Man skal nemlig i fællesskab gøre en forskel. Det kan dog for nogen være svært at se, hvor man kan ændre sine vaner. Der findes heldigvis en masse gode idéer!

El

Man kan for eksempel gøre en stor forskel, når der er tale om el. Det kan dog ikke altid være nemt at vide, hvad man kan gøre. Hvis I er mange i familien, som alle har deres eget fjernsyn på værelset, skal man sætte et par regler. Man skal for det første prøve at slukke for fjernsynet inden man falder i søvn. Det er blevet svært for de fleste unge, da de har vænnet sig til at have det tændt hele natten. Nogen unge kan ikke engang falde i søvn, hvis fjernsynet ikke står tændt. Det er et stort problem, da det faktisk går udover deres nattesøvn. Men når man først har vænnet sig til at have lyd i baggrunden, når man skal sove, kan det ikke laves om. Det stammer helt fra barndommen, hvor ens forældre læste godnathistorier. Der er en bestemt tryghed ved lyd, når man skal føle sig afslappet. Man kan dog gøre en forskel alligevel. For der findes nemlig en knap på fjernbetjeningen, som hedder ”sleep”. Denne knap kan man trykke på og så vælge at fjernsynet selv skal slukke inden for en bestemt tid. På den måde kan man spare strøm og stadig falde i søvn til fjernsynet. Her vil man slet ikke ligge mærke til en forandring.

Derudover skal man generelt huske at slukke for alt elektronik, når man forlader hjemmet. Mange ting står på standby og bruger derfor en masse strøm. Det er meget unødvendigt og man vil derfor altid modtage en dyr regning, hvis man ikke gør noget ved det. Så husk altid at slukke ordenligt for kontakterne!

Derudover findes der også en LED belysning. Hvis man både er træt af de høje regninger og det at skulle købe nye pærer og lysstofrør hele tiden, kan det varmt anbefales at få en LED belysning. Man vil nemlig spare en masse penge, da en LED belysning er energibesparende og man kan derfor spare helt op til 80 procent på elregningen! Derudover har LED pærer og LED lysstofrør en levetid på 44 år! Det er derfor den helt rigtige løsning!

Her ligger man heller ikke mærke til en stor forandring, da det blot handler om at købe LED pærer og LED lysstofrør fremover. Derefter vil du hurtigt kunne se en forvandling!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *