home Dyr, Dyrepleje, Kæledyr, Kosttilskud Vetcur holder din hest sund og rask

Vetcur holder din hest sund og rask

Hvorfor fodre sin hest med tilskud? Hvad er fordelene? Hvilke former for tilskud findes der? Hvornår skal man bruge hvad?

Hvis du selv sidder og vil have svar på nogle af disse spørgsmål kan du læse med her, hvor du får et overblik over næringssupplementer og tilskud fra Vetcur.

Hvorfor skal du fodre hesten med næringssupplementer og tilskud?

En af de vigtigste årsager til at du bør fodre din hest med tilskud, er at de kan være med til at sikre trivsel, dyrevelfærd og livskvalitet hos dyret. Og det ønsker du vel for din hest? Vetcur har blandt andet udviklet en række forskellige næringssuplementer og tilskudsfoder til heste, som er skræddersyet til hestens biologiske tilpasning og behov for naturlige tilsætningsstoffer.

Former for tilskud fra Vetcur

ImVet tilskudsfoder er sammensat til at give heste målrettet næring til immunsystemets celler og strukturer samt de tilhørende systemer og organer. ImVet anvendes ved allergier og andre symptomer der peger på, at immunsystemet ikke har det godt.

Har din hest kroniske eller akutte skader på knogler, led, muskler eller sener? Slid eller autoimmune sygdomme? ReVet tilskud fra Vetcur giver led- og bevægelsesappararet et ekstra tilskud af ernæringsmæssige byggesten.

NeVet tilskudsfoder hjælper til i perioder hvor ”styreorganet” skal arbejde lidt ekstra.

Beginner fra Vetcur hjælper føl, plage og ungheste med at komme deres vækstproblemer i forkøbet ved at give et ekstra tilskud af mineraler og vitaminer.

Hvis din hest bliver angrebet af mitter, klæg, hestebremser, myg, fluer m.m., som kan lede til sygdomme og hudproblemer, er Cur1 muligvis løsningen. Tilskuddet har en unik formel, som giver hesten al den pleje og beskyttelse, som den har behov for.

10 Gode Grunde er et kosttilskud fra Vetcur til hestens immunforsvar som indeholder grundlæggende næringsstoffer til kroppens fundament, som har ansvaret for opbygning af velfungerende og sunde væv, celler, systemer og organer, så disse kan fungere optimalt.

ProHydra er til heste, som belastes ekstra i fugtige og varme perioder på grund af nedsat evne til temperaturregulering via svedafsondring.

Vil du vide mere om de forskellige kosttilskud og næringssupplementer fra Vetcur, kan du læse mere på Dyrelagerets hjemmeside her og se et stort udvalg af deres produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *