home Bolig Vær altid varsom med fugt!

Vær altid varsom med fugt!

Jeg troede simpelthen at det var løgn, da jeg opdagede, at der var fugt i min kælder. Det tog mig endda flere år, før jeg fandt ud af det! Så hold altid øje med fugt, da det kan give dig færre problemer.

Mistanken

Det skete pludseligt en dag. Jeg kunne nemlig fornemme noget anderledes, da jeg kom hjem fra arbejde og trådte ind ad døren. Der var en særlig lugt, som slog mig. Jeg kunne slet ikke forstå, hvad det kom af og gik derfor på jagt efter den mærkværdige lugt i boligen. Jeg undersøgte først badeværelset, da jeg tænkte, at det kunne være kloakken. Der kan nemlig let komme ubehagelige lugte, når ens kloak er fyldt med en masse hår, idet den på den måde bliver stoppet til. Det var dog ikke kloakken på toilettet, som havde medvirket til den underlige lugt. Jeg gik derfor videre i hjemmet, men måtte til sidst give op, da jeg ikke kunne finde noget mærkværdigt.

Opdagelsen

Jeg skulle senere ned og vaske tøj i kælderen, hvor stanken blev endnu værre. Jeg måtte holde mig for næsen, idet den var så skarp i næsen. Jeg vidste dog ikke hvad det var og måtte derfor flytte en masse ting i kælderen for at finde ud af, hvad der kunne være grunden til stanken. Jeg kunne dog hurtigt se på væggene at der var en masse skjolder, som gjorde mig bekymret. Jeg havde nemlig for få dage inden hørt om mange danskere, som var blevet ramt af fugt i kælderen og jeg begyndte derfor at gå i panik. For det kan nemlig tage tid at få stanken væk, når man har fugt i en kælder.

Muligheden for hjælp

Jeg kontaktede en udbyder ved navn Drytech, idet der var en masse gode anmeldelser om dem på nettet. Jeg blev også meget overrasket, da Drytech virkelig var servicemindet, som efterhånden er et sjældent syn i dag. Jeg fortalte om problemet og Drytech var straks på sagen!

Hvis du har lyst til at vide mere om Drytech, så kan du besøge deres sociale profiler på henholdsvis LinkedIn, Twitter og Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *