home Trykkeri USB nøgler med tryk tiltrækker kunder

USB nøgler med tryk tiltrækker kunder

Jeg havde en meget sjov oplevelse i sidste uge, hvor jeg deltog i en messe for iværksættere. Jeg havde hørt en masse gode oplæg, men højdepunktet var, da jeg fandt en stand, der delte usb nøgler med tryk ud til dem, der gad og havde tid til at høre på dem.

Jeg udgav mig for at være en af dem, der havde lyst til at stå og høre på, hvad de havde at sige. Egentlig gik jeg hen til standen for at få fingrene i usb nøgler med tryk. Det viste sig faktisk, at jeg sagtens kunne bruge hvad de tilbød, så jeg fik alligevel mere ud af det end regnet med.

Jeg kunne godt tænke mig selv at have en stand til messen om nogle år, og jeg ved allerede at jeg også gerne vil dele usb nøgler med tryk af firmalogoet ud ved min stand. Men der går nok en del år før denne drøm går i opfyldelse.

Jeg synes det er mega smart at de tiltrak folk, der ellers ikke ville have spildt deres tid ved den stand, hvis det ikke var fordi de delte usb nøgler med tryk ud. Jeg var selv en af dem og jeg kunne godt forestille mig at jeg ikke var den eneste. Gad vide hvordan de kom på den idé?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *