home Madlavning Madlavning på TV har fået danskere til at købe professionelt kokkeudstyr

Madlavning på TV har fået danskere til at købe professionelt kokkeudstyr

Så længe de fleste kan huske tilbage, har der været diverse former for madlavningsprogrammer i TV. Muligvis startede det med TV-køkkenet, der blev sendt på DR (nu DR1), og vis jingle sikkert vil køre rundt i manges hoveder lige nu. I løbet af de seneste ti-femten år, har denne former for programmer fået en kæmpe renæssance, og det bliver mere og mere populært at gå ud og købe professionelt kokkeudstyr, så man kan forsøge at kreere de samme retter som de dygtige tv-kokke laver på tv.

Der findes mange forskellige typer af madlavningsprogrammer i dag, og mange af disse programmer er bestemt med til at få helt almindelige danskere til at gå ud og købe kokkeudstyr. Den klassiske, som vi kender den fra TV-køkkenet, hvor en eller to står og laver mad og forklarer seerne om dit og dat holder stadigvæk. Et af de mest populære programmer på DR’s sendeflade er f.eks. Spise med Price, som netop er sådan et slags program.

Så er der madlavningsprogrammerne, som har til formål at forbedre deltagerne, men bestemt også seernes sundhed, ved at promovere sund og nærende kost, programmer, hvor en restaurant skal hjælpes på rette vej af professionelle kokke, og ikke mindst de programmer, hvor madlavning bliver en konkurrence; både programmer som Hell’s Kitchen, for de semi-professionelle og Til middag hos…, hvor kendisser dyster i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *