home Uncategorized Tue Askeland har mere end 13 års erfaring inden for advokatfaget og fast ejendom

Tue Askeland har mere end 13 års erfaring inden for advokatfaget og fast ejendom

Vejen til at blive advokat ville nogen måske sige er hård. Det første skridt er at komme igennem jura-studiet, som er alment kendt for at være relativt hårdt. Du skal lære hele retssystemet at kende, og du skal lære, hvordan love og paragraffer bruges i praksis. Det kræver sin tålmodighed og sin evne til at læse tunge tekster. Efter tre års studier – og en bestået eksamen selvfølgelig – får du titlen BA jur. Efter yderligere to års studier og en bestået kandidatgrad, får du titlen cand.jur. Men er man så advokat, når man dugfrisk kommer ud på arbejdsmarkedet? Nej, så er du jurist, og der er faktisk relativ stor forskel.

Advokat er en beskyttet titel, som man ikke må bruge, med mindre man har sin advokatbestalling. Hvis du gerne vil være advokat, skal du bruge tre år yderligere efter endt studie, hvor du skal agere advokatfuldmægtig. Først herefter – hvis du består – kan du kalde dig advokat. En af de mennesker, der har taget denne vej – og endnu mere endnu – er Tue Askeland.

Karrierevejen og løbende dygtiggørelse

Tue Askeland er en advokat med mere end 13 års erfaring. Advokatbestallingen kom på plads i 2003, og siden da har Tue været både partnere i virksomheder samt startet sit eget firma op selvstændigt. Under studiet kan man specialisere sig, og faktisk vidste Tue allerede dengang, hvad han gerne ville beskæftige sig med som hovedområde. Nemlig fast ejendom. Det er således et felt under jura, som Tue Askeland er specialiseret i. Det er også et felt, han allerede fra starten af sin karriere har fokuseret på. De firmaer, han har været en del af, eksempelvis Classen & Co, har også fast ejendom som ydelse.

Det er ikke kun i det daglige job, at Tue Askeland har dygtiggjort sig. Via efteruddannelse og sideløbende aktiviteter har han udvidet sine perspektiver og opnået yderligere kompetencer. Det har været vigtigt for Tue, at han hele tiden har tilegnet ny viden og udfordret sig selv, således at han blev en bedre advokat med tiden og opnåede nye indsigter. Her kan Danske Bestyrelsesadvokaters udannelse nævnes som én af de initiativer, der er blevet gjort. Det er en forening, som har et mål om at stille professionelle kandidater til rådighed, der kan bistå med bestyrelsesarbejde. Kompetencerne til at kunne håndtere bestyrelsesarbejdet opnås gennem uddannelsen. Og netop den uddannelse tog Tue Askeland i 2009. Uddannelsen har betydet, at Tue har har været aktivt bestyrelsesmedlem i virksomheder som Derma Pharm A/S, Retinalyze A/S, Ejendomsholding A/S og Foreningen Dike.

Tues dedikation til advokatfirmaet ses desuden i hans karrieresti. Siden 2005 har han haft møderet for Landsret og alle sager for Sø- og Handelsretten i København. Og fra 2014 har han haft møderet for Højesteret.

Du kan læse mere om Tues vej til selvstændig virksomhedsejer og succesfuld advokat på hans hjemmeside eller på hans LinkedIn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *