home Trykkeri Tryksager til uddeling til kommende talenter på regionens gymnasier

Tryksager til uddeling til kommende talenter på regionens gymnasier

Min chef har bedt mig bestille en masse forskellige typer tryksager, da vi skal have promoveret firmaet uden for branchen og uden for internettet, som han siger. Vi har derfor bestilt både visitkort, postkort, kuglepenne og plakater ned til firmaet i store mængder, som vi skal have delt ud til vores nuværende og kommende interessenter.

Den primære årsag til at vi har bestilt alle disse tryksager, er at vi skal ud på nogle af regionens gymnasier for at se, om vi kan tiltrække unge talenter til vores virksomhed og i det hele taget gøre eleverne opmærksomme på, at vi ønsker at satse på dem, når de engang er færdige med deres uddannelse.

Det er et projekt, nogle firmaer har sammen med de gymnasiale uddannelser i regionen, hvilket har vist sig tidligere at motivere mange unge til at gennemføre ungdomsuddannelsen og i mange tilfælde også den videregående uddannelse, fordi de har noget at kæmpe for. For firmaerne er det også en god deal, så vi håber, de unge ikke glemmer os, hvis de får kuglepen, visitkort eller en af vores andre tryksager stukket i hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *