home Trykkeri Tryk på jakker til hele familien

Tryk på jakker til hele familien

For et par uger siden forærede min mor mig en t-shirt med tryk. Der var et billede af deres hund på den, og det er vist hvad man kalder en hadegave. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og endte med at snakke om tryk på jakker, og om vi ikke skulle få lavet en stak af dem til familien.

Vi tænkte på at det mest oplagte tryk på jakker vil være at få trykt vores familienavn på ryggen. Jeg nægter ihvertfald at gå rundt med et billede af deres hund på min ryg, når jeg bevæger mig udendørs.

Vi googlede lidt rundt, og så på forskellige hjemmesider der laver tryk på jakker, og prøvede at finde et sted der ikke krævede at man bestilte alt for mange af gangen. Vi er nemlig ikke den helt store familie.

Det var heldigvis ikke noget problem at finde firmaer der havde et lavt minimumskrav, og vi endte med at bestille 10 jakker med tryk. Så bliver det spændende at se hvordan resten af familien vil reagere på at få en ny jakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *