home Varme / Energi De er begyndt at fyre med træpiller på min fars plejehjem

De er begyndt at fyre med træpiller på min fars plejehjem

Jeg besøgte min gamle far forleden dag på plejehjemmet, og det var faktisk overraskende hyggeligt. Nu er det jo ikke, fordi det ikke plejer at være hyggeligt, når jeg besøger ham, men på plejehjemmet havde de fået et pillefyr, og de var begyndt at fyre med træpiller, hvilket virkelig satte fut i stemningen.

Med al ære og respekt for plejehjem, så er det jo ikke, fordi det er det mest hyggelige sted at være. Det, der gør det hyggeligt at være på plejehjem, har for mig altid været beboerne, heriblandt min far selvfølgelig. De træpiller der, de gjorde godt nok en stor forskel.

Jeg forstår godt, hvorfor plejehjemmet har valgt at købe et pillefyr og fyre med træpiller, for varmepriserne stiger jo konstant, og der skal jo en del varme til for at varme et helt plejehjem op. Jeg er derfor ret sikker på, at plejehjemmet kommer til at spare en masse penge på varmeregningen fremover, og det regner jeg da naturligvis med kommer til at gavne beboerne.

Træpiller er faktisk rigtig billige efterhånden, og nu kan man købe dem på nettet og få dem leveret lige til døren, frem for selv at skulle ned i en butik og købe dem samt sørge for transporten af dem også.

Jeg har faktisk selv overvejet at købe træpiller, men jeg skal bare lige have råd til et pillefyr først. Det er selvfølgelig en rigtig god investering, men man skal jo også lige have pengene først. Som sagt kommer man også til at spare en del på varmeregningen, og så er pengene jo hurtigt givet igen.

Derudover er træpiller også ekstremt miljøvenlige, og der er jo meget moderne lige for tiden at være med på den bølge. Det er også endnu en grund til, at jeg synes, at det er så fantastisk, at beboerne på plejehjemmet er kommet i nærheden af dem.

One thought on “De er begyndt at fyre med træpiller på min fars plejehjem

  1. Træpiller skaber virkelig bare en hyggelig stemning, man især sætter pris på i denne vintertid. Se så at få købt dig det pillefyr, så du kan komme i gang med træpillerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *