home Erhverv, Foredrag Styr på forandringsprocesser? Få et foredrag om forandring

Styr på forandringsprocesser? Få et foredrag om forandring

Som virksomhedsejer eller direktør er der mange processer, der skal holdes styr på. En af de mest vækstskabende elementer i en virksomhed er, hvordan vi tilgår forhindringer, og hvordan forandringer og nye muligheder udnyttes internt og eksternt i virksomheden. Denne forståelse er ikke altid en del af de interne kompetencer i virksomheden, og det kan derfor være både givtigt og lærerigt at få eksterne kompetencer ind, der kan vejlede, rådgive og sparre.

Supplement – foredrag om forandringer

Supplement er en dansk kursus- og foredrags virksomhed, der har mere end 20 års erfaring med eksempelvis foredrag om forandringer. Med mere end 500 gennemførte kurser på årlig basis, vil du som virksomhed få et kompetent indspark til lige præcis de problemstillinger du og din virksomhed står overfor. Med Supplements foredrag om forandringer, vil din virksomhed blive klædt ordentligt på til at kunne klare de forandringsprocesser i måtte stå overfor. I får konkrete råd til, hvordan I bør håndtere forandringer og hvordan i balancerer de daglige gøremål og arbejdsopgaver samtidig med at i balancerer nye udfordringer og optimering på både den korte og den lange bane. Du vil blive udstyret med den nødvendige viden så der er harmoni mellem udvikling og de grundlæggende værdier og strategiske mål i virksomheden.

Et af de mest populære kurser hedder ”Hverdagsinnovation – selvfølgelig! Hvorfor har man ikke tænkt på det før” og er en gennemgang af de faser og arbejdsprocesser, der er helt grundlæggende og af afgørende betydning for innovation og fleksibel udvikling. Du får kendskab til kvalitative værktøjer, som du kan implementerer i virksomheden og opnå de resultater der stræbes efter. Der er ligeledes mulighed for at lære omkring, hvordan et kritisk syn til forventninger og krav kan være essentielt for kvaliteten af jeres fordring, hvordan i går i gang med processerne gennem fleksibilitet og positivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *