home Dyr Jeg har lige fået en hest, men hvilket strøelse skal jeg købe?

Jeg har lige fået en hest, men hvilket strøelse skal jeg købe?

Jeg har et lille problem, som jeg godt kunne tænke mig at dele med jer læsere. Jeg har været så heldig at få en hest i konfirmationsgave, og den er jeg selvfølgelig overdrevet lykkelig for. Problemet er dog, at jeg ikke helt har forstand på, hvilket strøelse jeg skal købe til hesten, og det er her, du kommer ind i billedet.

Du må nemlig meget gerne kontakte mig her på bloggen, hvis du har forstand på, hvilket strøelse man skal købe til sin hest. Jeg vil selvfølgelig gerne købe de helt rigtige spåner, så min hest får de mest optimale forhold at leve i.

Jeg har selvfølgelig prøvet at læse mig frem til, hvilken strøelse der egner sig bedst til heste, men jeg synes umiddelbart, at det virker ret uoverskueligt, da der er rigtigt meget forskelligt at vælge imellem. Måske gør det ikke den helt store forskel, om det er det ene eller det andet mærke, men jeg synes altså, at min hest skal have det bedste af det bedste.

Da jeg fik hesten, fik jeg samtidig nogle penge til at købe strøelse og diverse ting for, men da jeg gerne vil spare lidt på mine penge, vil jeg gerne prøve at finde det billigste og det bedste.

Jeg har tænkt mig at købe billig strøelse online her, for på den måde får jeg det leveret lige til døren, og det er jo fordelagtigt, når jeg ikke er gammel nok til selv at købe ud og hente det, og da jeg ikke har lyst til at være afhængig af mine forældre, så synes jeg, at det lyder fristende at handle online.

Jeg køber allerede det meste af mit tøj online, så hvorfor ikke også købe strøelse online? Har du nogle gode råd til, hvilket mærke der er bedst, eller hvilken slags det skal være, må du som sagt meget gerne kontakte mig her på bloggen.

One thought on “Jeg har lige fået en hest, men hvilket strøelse skal jeg købe?

  1. Jeg køber altid mit strøelse hos DLG, for det er både nemt og billigt. Kan helt klart anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *