home Uncategorized Jeg har fundet en stor lædertaske, der rummer alt mit tøj

Jeg har fundet en stor lædertaske, der rummer alt mit tøj

Som de fleste andre piger på min alder shopper jeg rigtigt meget, og da jeg godt kunne bruge en taske til mine mange poser tøj, når jeg er ude og shoppe, har jeg nu købt mig en rigtig stor lædertaske, som naturligvis kan rumme en masse. På den måde fik jeg også lige styret min shoppelyst de næste par dage, så der slog jeg lige to fluer med ét smæk.

Jeg har længe været på jagt efter den ultimative shoppetaske, og da jeg endelig fandt den, måtte jeg bare eje den, og jeg købte den med det samme for alle mine opsparede penge, så nu kan man da også sige, at jeg i hvert fald ikke har råd til at shoppe amok lige foreløbig, men mon ikke jeg kan finde på et eller andet at bruge min store lædertaske til? Det er jeg helt sikker på.

Fordelen ved en stor lædertaske er selvfølgelig, at den kan rumme en hel del, og det vil sige, at jeg faktisk både kan bruge den til shopping, men jeg kan også bruge den til alle mine skolebøger, min computer og meget andet. Skal jeg eksempelvis overnatte hos en veninde, kan jeg bare pakke alle mine ting ned i den, og den er jo nem at transportere frem og tilbage.

Er du også på udkig efter en stor lædertaske, så prøv og se min og vurder, om det er noget for dig. Der er nemlig flere, hvor de kommer fra, men du skal nok ikke vente for længe, for jeg er sikker på, at jeg langt fra er den eneste, der har en svaghed for store lædertasker, for en stor lædertaske kan virkelig bruges til mange ting, og den holder i rigtig mange år, hvis man passer godt på den selvfølgelig.

One thought on “Jeg har fundet en stor lædertaske, der rummer alt mit tøj

  1. Det lyder da fuldstændig som noget, jeg kunne have skrevet det der. Jeg er nemlig selv på jagt efter den ultimative lædertaske, så må da lige kigge på den du har fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *