home Events En sommerfest i København bliver bedre arrangeret af et eventfirma

En sommerfest i København bliver bedre arrangeret af et eventfirma

Nu skal jeg så til en sommerfest i København på lørdag, som er arrangeret i samarbejde med et eventfirma i København. Det er ikke første år, vores fest udvalg har nu gjort det i et par år og har derfor god styr på, hvad der skal ske fra deres side. Der er mange, der ville syntes det bliver for dyrt, men jeg vil til gengæld sige at det godt kan være det kommer til at koste mere end normalt, men til gengæld bliver det også langt bedre og bedre mad, og bedre beliggenhed og bedre alt muligt.

Jeg vil tale for at et eventfirma i København tager sig af en virksomheds sommerfest i København, fordi det bliver bedre og dem der sidder i udvalgene ofte bruger for meget af deres arbejdstid på det i foråret. Ikke fordi jeg skal dømme dem for at prioritere forkert, men har man allerede en fuld arbejdsdag og også skal arrangere en sommerfest, kan man sagtens enten bruge for mange timer på det eller nedprioritere det.

Jeg glæder mig voldsomt til årets sommerfest i København og til at se, hvordan den ender med at blive arrangeret af eventfirma i København. Det er spændene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *