home SEO, Søgemaskineoptimering Har du brug for søgemaskineoptimering? Se ad med vores SEO test!

Har du brug for søgemaskineoptimering? Se ad med vores SEO test!

SEO test: Mange virksomheder og brancher har i dag forstået at internettet, og især søgemaskineoptimering er et lige så vigtigt medie at fokusere på som de traditionelle analoge medier, når man skal markedsføre sin virksomhed og dens produkter og services.

Der findes dog stadig brancher, for hvem søgemaskineoptimering stadig er en ubekendt størrelse. Derfor har vi hos ATAK Advertising & Marketing udviklet en 10-trins SEO test, som du selv kan gå igennem og dermed finde ud af om din hjemmeside er optimeret til søgemaskinerne eller den forsvinder i mængden, fordi den taler et helt andet ”sprog” end søgemaskinerne kan læse.

Vores SEO test er 100 % tilgængelig for alle, også selvom du måske ikke er så internet kyndig, som du måske tror du burde være. Det er netop derfor vi inviterer dig og alle andre til at gøre brug af den. Mange er nemlig ikke sikker på, om de har brug for søgemaskineoptimering og, hvorfor og hvordan de har brug for det, eller i det hele taget hvad de skal kigge efter for at se hvorvidt deres hjemmeside er optimeret til søgemaskinernes søgelys.

I vores SEO test vil du blive stillet overfor en række spørgsmål, og ud fra svarene på disse vurderer vi, hvorvidt du har brug for søgemaskineoptimering på basis af velkendte SEO principper og især Googles algoritmer.

Mange af vores nye kunder forsøger ofte at argumentere mod søgemaskineoptimering ved at fortælle os, at de ikke får nye kunder gennem internettet, men gennem traditionelle kanaler – som erhvervskontakter og mund-til-mund metoden – og at virksomheden tjener ganske godt i forvejen.

Det vil vi heller ikke modbevise, men blot pointere at hvis du bor i nærheden af en storby eller i et område med stor befolkningstæthed, så kan det sagtens betale sig at have en hjemmeside, som de mange potentielle kunder vha. søgemaskineoptimering kan finde gennem Google, når de søger på virksomhedens primære services og produkter.

Det er her, vores SEO test kommer ind i billedet. Den kan netop vise dig, hvor interessant denne type markedsføring er, og hvilke nye muligheder – både mht. nye kunder og ny omsætning – søgemaskineoptimering kan give dig og din virksomhed.

Så hvad venter du dog på? Brug 10 minutter af din tid på at gennemgå din hjemmeside i vores SEO test og se hvordan søgemaskineoptimering kan hjælpe dig og din hjemmeside og potentielt give dig en større indkomst gennem internettet.

One thought on “Har du brug for søgemaskineoptimering? Se ad med vores SEO test!

  1. Nu har jeg taget jeres SEO test og jeg må sige at det bestemt giver mig et helt nyt syn på søgemaskineoptimering. Jeg kan se at der har været forsøgt noget SEO på min hjemmeside, men den er langt fra optimal.

    Synes du jeg bør kontakte et online marketingbureau? Eller kan jeg måske selv gøre noget af arbejdet selv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *