home Trykkeri Softshell jakker med tryk til mine medarbejdere

Softshell jakker med tryk til mine medarbejdere

Det er blevet min tur til at stå for årets skolekommedie. Vi plejer at være meget populære i byen, også blandt de borgere, der ikke går på skolen eller har børn der, så det er en stor opgave. I år vil jeg se, om jeg kan lokke endnu flere publikummer til ved at sende nogle elever ud på gaden, iført softshell jakker med tryk, så de skaber mere opmærksomhed.

Så vil jeg have dem til at dele løbesedler ud til folk, da jeg tror, det er den bedste og billigste måde at trække publikummer på. Det er selvfølgelig noget, de skal gøre i deres fritid, så jeg skal ansætte dem som mine medarbejdere først. Jeg er sikker på, jeg nok skal finde nogle elever, der gerne vil rende rundt nede i byen med softshell jakker med tryk og dele flyers ud til forbipasserende.

Hvis ikke, så kan jeg nok godt finde nogle andre, der vil hjælpe os. For eksempel unge fra andre skoler eller nogle fra de andre klasser. Først skal jeg dog lige have bestil softshell jakker med tryk af skolens logo og så er vi klar til at få promoveret vores skolekommedie, som helt sikkert bliver en succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *