home Børnetøj Jeg er helt forelsket i produkterne fra Soft Gallery

Jeg er helt forelsket i produkterne fra Soft Gallery

Jeg gik en tur i byen her i går eftermiddag efter arbejde og kiggede lidt på vinduer, og opdagede, at der lige var åbnet en ny børnetøjsforretning. Da jeg lige er blevet moster, skulle jeg selvfølgelig ind og kigge, om de skulle have noget til min lille niece. Der var et mærke, som jeg ikke kendte før, der hed Soft Gallery, som jeg syntes rigtig godt om.

De havde rigtig meget sødt. Især pigetøj havde de meget af, og jeg købte da også lidt til min lille nye niece, som jeg synes var fedt. Den nye børnetøjsforretning, der var åbnet, havde rigtig meget tøj fra Soft Gallery, men det var ikke bare tøj, de havde. Der var også en masse accessories blandt deres kollektion, som jeg faldt pladask for. Jeg købte blandt andet også en lille bude og en hårbøjle til den lille.

Jeg må virkelig huske at få anbefalet min søster at hun skal derind, så snart hun får tid, for der er virkelig rigtig mange sjove og søde ting i den forretning. Ikke bare fra Soft Gallery, men også fra mange andre gode børnetøjsmærker, der findes derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *