home Hobby & Fritid, Spil Snyd med poker jetoner i poker

Snyd med poker jetoner i poker

Der er ikke det som poker spillere ikke vil gøre for at beholde sine poker jetoner lidt længere eller tjene en ekstra skilling, når der spilles live poker turneringer verden over.

I de tidligere dage var det typisk dealeren, som man skulle passe på, hvis man gerne ville beholde sine poker jetoner, for ved at pakke kortene, kunne en pokerspiller, der var hurtig på fingrene, og god til at lave afledningsmanøvre lidt give en, hvad der så ud til at være gode kort, men lige sørge for at han selv fik endnu bedre kort, så han kunne fravriste en modstanders poker jetoner.

Et andet trick, hvis man for eksempel ikke har så mange poker jetoner tilbage kan være, at man lægger en poker jeton af lille værdi nederst i bunken af en bunke poker jetoner af højere værdi. Det betyder med andre ord, at man kan byde et højere beløb uden at risikere så mange jetoner selv, men stadig få fuldt udbytte fra ens modstanderes poker jetoner.

I dag er det blevet meget sværere at snyde, fordi der anvendes videoovervågning, der skal sikre, at man ikke bliver frarøvet sine poker jetoner, når man spiller live turneringer. Tvært imod er det blevet langt sværere at sikre et ærligt spil på nettet, da tilkomsten af poker robotter har gjort livet surt for mange pokerspillere verden over. Det betyder blandt andet, at ens poker jetoner er i høj fare for at flytte hænder, da poker robotter har den fordel, at de kan udregne statistik for spillestilen og de individuelle budmønstre for pokerbordets spillere. Ganske vist er de dygtigste online pokerspillere også begyndt at anvende software til at holde styr med statistikken ved bordet, men robotter er både langt hurtigere og langt bedre til ikke at lade sig influere af følelser, når de spiller, og selv hvis en robot har mistet et stort antal poker jetoner, vil den ikke begynde at byde anderledes af den grund. Samtidig er en poker robot utrættelig og kan blive ved i uendelige timer, hvorimod mennesker bliver trætte og træffer dårligere beslutninger over tid, hvilket giver en større risiko for at miste sine poker jetoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *