home Smykker Smykkefremstilling: Jeg skal have købt nogle perler til smykker

Smykkefremstilling: Jeg skal have købt nogle perler til smykker

Jeg er begyndt til smykkefremstilling sammen med en veninde, og i den forbindelse har jeg lige et spørgsmål, som jeg håber, at I læsere kan hjælpe mig med. Jeg leder nemlig efter nogle sjove perler til smykker, og jeg kunne godt tænke mig at høre, om I ved, hvor man kan købe sådan nogle henne?

Jeg har nemlig tænkt mig at give de her perler til smykker til min veninde, for hun mangler inspiration til, hvad hun skal lave til smykkefremstillingen, og jeg vil nødig have, at hun stopper igen.

Jeg har altid elsket at lave mine egne smykker, og det var selvfølgelig også min ide, at min veninde og jeg skulle starte til smykkefremstilling sammen, men den egentlige tanke med det var faktisk, at min veninde og jeg skulle få mere tid sammen.

Jeg vil som sagt give min veninde nogle perler til smykker, så hun har noget at lave til smykkefremstilling, så ved du, hvor man kan få nogle sjove og unikke perler til smykker, så er du mere end velkommen til at kontakte mig her på bloggen.

One thought on “Smykkefremstilling: Jeg skal have købt nogle perler til smykker

  1. Det er da fedt, at I er begyndt til smykkefremstilling sammen, men jeg kan selvfølgelig godt se, at det er lidt af et problem, hvis hun ikke ved, hvad hun skal lave der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *