home Lån Jeg skal låne penge via et sms lån til min brors konfirmationsgave

Jeg skal låne penge via et sms lån til min brors konfirmationsgave

Jeg skal til min brors konfirmation her i weekenden, og da jeg desværre ikke har råd til at købe ham en ordentlig gave, overvejer jeg at låne penge via et sms lån.

Jeg synes ikke helt, at det er anstændigt at troppe op til sin lillebrors konfirmation og så ikke give ham en ordentlig gave, men jeg kommer næste problem ind i billedet. Jeg har nemlig ingen ide om, hvad jeg skal give til min bror, men det må ikke være dyrere, end hvad jeg kan låne penge til i form af et sms lån.

Har du nogle forslag til, hvad man giver sin lillebror på 14 år i konfirmationsgave, så må du meget gerne kontakte mig her på bloggen, så jeg kan finde ud af, hvor meget gaven koster og dermed låne pengene i form af et sms lån.

Hvis du sidder derude og læser med nu og ved, hvordan man tager et sms lån, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. Jeg har nemlig ikke selv vildt meget forstand på det at låne penge, så jeg har brug for din hjælp hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *