home Tandpleje Smertefri tandbehandling – Når man har meget følsomme tænder

Smertefri tandbehandling – Når man har meget følsomme tænder

Der findes mennesker som kan drikke otte liter cola om dagen, lade helt være med at børste tænder og i øvrigt leve af flødekarameller, og stadig har de et skinnende hvidt smil. Det er langt fra alle som har det sådan, og jeg hører bestem ikke til i den kategori. Faktisk har jeg altid haft ganske store problemer med mine tænder, på trods at ihærdige forsøg på at passe godt på mine tænder. Således har jeg ofte været til tandlægen og har opleve den smerte en rodbehandling for eksempel kan medføre. Nu skal det imidlertid være slut, for jeg har fundet en tandlæge som tilbyder smertefri tandbehandling som lever op til hvad det lover.

Der er mange grunde til at smertefri tandbehandling i dette tilfælde virker, men jeg skal naturligvis ikke gøre mig klog på præcis hvordan det fungerer. De bruger dog nogle ret interessante teknologier som jeg ikke har set hos andre tandlæger, som for eksempel tandbehandling med laser.

Men hvilken betydning har det også hvordan de gør det, for det vigtigste er trods alt at det virker, hvilket jeg garanterer. Smertefri tandbehandling er ikke bare et reklamestunt, men virker bedre end selv den dybeste bedøvelse man almindeligvis kan få hos en tandlæge. Smertefri tandbehandling har i hvert fald overbevist mig om at skifte tandlæge permanent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *