home Lån Jeg har mange små lån og må nu tage endnu et hurtigt lån

Jeg har mange små lån og må nu tage endnu et hurtigt lån

Jeg har brug for at tage et hurtigt lån, da jeg akut står og skal af sted på ferie. Det er jo i sig selv herligt, men omstændighederne kunne da være bedre, må jeg sige. Derudover har jeg mange små lån hist og pist, så hvad skader det at tage et mere.

Min søster tog på ferie her for nogle uger siden, og i går fik jeg et opkald om, at hun var kommet til skade og havde brug for at nogen hjalp hende med at komme hjem, hvorfor jeg nu skal tage et hurtigt lån, da jeg gerne vil tage mig af min kære søster.

Som sagt har jeg mange små lån, som jeg har taget gennem en længere årrække og gennem forskellige kreditorer, så hvilken forskel gør det, at jeg lige tager et hurtigt lån til. Små lån er fordelagtige, fordi man, som navnet i øvrigt indikerer, ikke låner vildt mange penge ad gangen, men stadig nok til at man kan klare sig for pengene.

Jeg kender desuden rigtig mange andre, som også har en del små lån rundt omkring, og de fortsætter trofast med at tage de hurtige lån. Det forstår man jo sådan set godt, når nu det er så nemt og relativt billigt, og står man lige og mangler pengene, er det jo meget ligetil.

For eksempel angående den her situation med min søster, så  er det jo rigtig smart, at jeg lige kan tage et hurtigt lån, og føje det til listen over alle de andre små lån jeg har, og så er jeg sådan set klar til at tage af sted.

I dag vil jeg finde en liste over alle de forskellige steder, hvorfra man kan tage små lån, og så vil jeg finde det bedste sted at låne pengene henne. Da det jo er et hurtigt lån, forventer jeg, at det ikke tager for lang tid.

3 thoughts on “Jeg har mange små lån og må nu tage endnu et hurtigt lån

  1. Da det er over en måned siden, du skrev dette indlæg, går jeg ud fra, at du har fundet et sted at tage dit lån. Da jeg selv har mange små lån, og ikke har mulighed for at tage endnu et lån i banken, vil jeg gerne høre, hvor du tog dit lån henne.

  2. Nu ved jeg ikke lige, hvor personen, der har skrevet dette indlæg, har taget sit lån henne, men jeg ved i hvert fald, at det er muligt at tage lån hos SMS-lån, selvom man i forvejen har små lån.

  3. Bare så du ved det, så er det også muligt at tage nogle små lån i banken, hvis du ikke har brug for at låne så mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *