home Rengøring Slip for rengøringen – kontakt et rengøringsfirma

Slip for rengøringen – kontakt et rengøringsfirma

Vil du ikke give mig ret i at det er vigtigt med et flot og rent hjem?

Et rent og trivsomt hjem glæder alle i din familie. Når der er rent og pænt omkring os øges overskuddet til hindanden. Der findes flere rengøringsfirmaer der kan hjælpe dig med dette. Det er vigtigt at finde det rigtige rengøringsfirma der har øje for detaljen og det behov der er i dit hjem. Jeg har været utrolig heldig med det rengøringsfirma jeg bruger til vores hjem lige nu, at jeg bliver nødt til at dele dette med jer.

Vi er 5 i familien, 2 voksne travlt arbejdende samt 3 børn på 12, 14 og 17 år. Alle børn er aktive, så der er meget aktivitet i huset, samt mange venner på besøg i løbet af en dag. Børnene har hver deres værelse hvor de selv skal sørge for at rydde op. Jeg har instrueret rengøringsfirmaet der kommer at på børnenes værelse skal der gøres rent hvor de kan komme til. Det betyder at ligger der bunker at tøj på guldet, bliver gulvet ikke vasket. Er skrivebordet fyldt op med ting, ofte service med madrester, kan det ikke tørres af, og så fremdeles. Det er vigtigt for mig at jeg kan samarbejde med rengøringsfirmaet, og de kan forholde sig de regler. Den tid rengøringsfirmaet ikke bruger på børnenes værelse bliver sparet op på en tidskonto. Jeg bruger tidskontoen til at få vakst vinduer, tørret døre og paneler af eller andre opgaver der ikke er inkluderet i vores aftale.

Det fungerer rigtig godt for os at rengøringsfirmaet er så fleksibelt. Vi er en travl familie, og selv om vi har råd til rengøring og bruger det for at skabe tid til familie samvær, så er det vigtigt for os at vores børn stadig skal lære at tage ansvar for deres egne værelser, og ikke tage for givet at det bliver ordnet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *