home Mode Jeg mangler kun at købe skiunderbukser, så er jeg klar til ferien

Jeg mangler kun at købe skiunderbukser, så er jeg klar til ferien

Om ikke så lang tid skal jeg med to af mine venner på skiferie. Jeg glæder mig rigtig meget, men er dog på ingen måde klar til at stå på ski. Først og fremmest, så har jeg ikke prøvet at stå på ski før, nogensinde, så jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå. Jeg skal snart ud og have købt et par skiunderbukser, så jeg ikke kommer til at fryse, når jeg er ude.

Jeg havde engang et par skiunderbukser, som jeg var rigtig glad for i vinterperioderne. De forsvandt desværre i flytterodet, da jeg skiftede lejlighed for et par måneder siden. Jeg har tænkt mig, at jeg vil købe et par af samme mærke, da de faktisk var af rimelig god kvalitet, dem jeg havde.

Mine venner, jeg skal af sted med, og som begge har prøvet at stå på ski i det område, vi skal ned til, før, siger, at man bare kan leje sine ski og skistøvler dernede, så det er rart, at jeg kun behøver at tænke på at købe skitøj og skiunderbukser, og så kan jeg finde resten dernede. Så behøver jeg ikke have så meget bagage med.

Vi skal køre derned, så jeg håber, det kommer til at gå godt. Det er første gang, vi skal prøve at køre så langt, nogen af os, men jeg glæder mig rigtig meget til at komme til at løbe på ski. Jeg plejer ellers altid at tage på sommerferie, og så blive hjemme i vinteren. Men i år skulle det være omvendt, og jeg er næsten klar, når først jeg har fået købt mine skiunderbukser, for resten af tøjet har jeg allerede købt, og som sagt, så kan man leje alt andet dernede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *