home Advokat Skilsmisse og bodeling i papirløst forhold i Århus?

Skilsmisse og bodeling i papirløst forhold i Århus?

I dagens Danmark lever rigtig mange mennesker i et papirløst forhold og derfor kan der også meget hurtigt opstå problemer, hvis man pludselig står over for en skilsmisse i et papirløst forhold, og når den efterfølgende bodeling i et papirløst forhold skal håndteres. Dette kender Ret&Råds advokatkontor i Århus alt til.

Ret&Råds advokatkontor i Århus har mange års erfaring med håndtering af skilsmisse i papirløst forhold, da det efterhånden er blevet mere almindeligt, at folk bor sammen uden at være enten borgerligt eller kirkeligt gift. Når man bliver enige om at flytte sammen vil man også medbringe forskellige ejendele til boligen, og dette kan enten være i form af materielle produkter men det kan også være i form af stiftet gæld, og Ret&Råds advokatkontor i Århus erfarer derfor, at det kan være en god ide at forberede sig på, hvis man pludselig skulle blive uenige og en bodeling i et papirløst forhold blev en nødvendighed.

Hvem er Ret&Råds advokatkontor i Århus?

Ret&Råds advokatkontor i Århus består af Anne Kjærhus Morgensen, der er advokat og ekstern lektor ved Københavns universitet, Dorthe Østerby, der er uddannet advokat og autoriseret bobestyrer samt Henriette Lyhne, der er advokat og autoriseret bobehandler.

Sammen har de en enorm stor erfaring med skilsmisse i papirløst forhold  og de er alle tre uddannede mediatorer, da dette ofte er en nødvendighed ved uenighed i forbindelse med en bodeling i et papirløst forhold.

Ret&Råds advokatkontor i Århus ligger på Banegårdspladsen 20, 1tv., og der kan derfor tages bus og tog direkte til adressen. Parketing kan ske i Ny Banegårdsgade, i Bruun’s Galleri’s parkeringshus eller på parkeringspladsen ved rutebilstationen, der alle sammen er i tæt gåafstand på vores advokatkontor i Århus.

Hvis du står overfor en skilsmisse i et papirløst forhold eller blot ønsker at sikre dig fremadrettet mod uhensigtsmæssig bodeling i papirløst forhold kan Ret&Råds advokatkontor i Århus kontaktes på tlf.: 89 15 25 00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *