home Finans Skal du til at tage lån i din bil?

Skal du til at tage lån i din bil?

Har du nogensinde overvejet at sælge din bil, eller måske bede banken om et lån i din bil, udelukkende for at få tiltrængte kontanter mellem hænderne?

Mange vælger at sælge deres bil, selv om de faktisk ikke kan undvære den. Det gør de måske fordi, at et fornuftigt banklån i bilen ikke kan blive en realitet. Kniber det med økonomien, er banken nemlig sjældent villig til at tilbyde dig et fordelagtigt lån, så de kan beskytte sig selv mod dårlige betaler.

Drop lån i din bil – se her!

Der findes dog heldigvis flere alternativer til lån i bil, til dig, der ikke kan få et lån i banken og ikke ønsker at sælge bilen. Der er begyndt at dukke flere virksomheder op, der tilbyder muligheden for at udnytte friværdien i ens bil, på en nem, hurtig og sikker måde.

I modsætning til banken opereres der her ikke med renter. I stedet aftales der et beløb, der betales oveni det udbetalte beløb ved kontraktens udløb. Kan du ikke betale beløbet tilbage til aftalt tid, er der som regel mulighed for at forlænge kontrakten. Betales beløbet ikke anden gang, vil ejerskabet af bilen overgå til virksomheden, du har indgået kontrakten med. Men du slipper for at blive registreret i RKI som dårlig betaler, som du risikerer ved banken. Er du på forhånd registreret som dårlig betaler, står dette hellere ikke vejen for, at du kan indgå en aftale med denne slags virksomheder.

Pant i Alt hjælper dig til penge mellem hænderne

En af disse nyere virksomheder hedder Pant I Biler, og de tilbyder køb med tilbagekøb som alternativ til lån i bilen. Køb med tilbagekøb betyder at virksomheden køber bilen af dig, på op til 50 % af bilens værdi, og du har pengene på din konto inden for 24 timer. De resterende 50 % kan ses som en sikkerhed for firmaet, hvis du i sidste ende ikke kan betale det skyldige beløb tilbage.

Pant i Biler’s proces er nem, sikker og hurtigt, så du hurtigt kan udnytte friværdien i din bil, fremfor at tage et lån i bilen hos din bank. Du kan læse meget mere om Pant i Biler her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *