home Sexlegetøj Sidste nyt! Hold dit eget dildo party, og få rabat på sexlegetøj

Sidste nyt! Hold dit eget dildo party, og få rabat på sexlegetøj

Jeg har lige været online og tjekke priser på sexlegetøj. Jeg har nemlig hørt fra flere, at priserne skulle være meget lavere end i fysiske sexbutikker. Ved den anledning faldt jeg over et nyt fænomen, nemlig dildo party.

Jeg blev så optaget af at gå på opdagelse i hvad et dildo party egentlig er, at jeg helt glemte at kigge efter sexlegetøj, som jo var min oprindelige plan. Så det skal jeg gøre en gang i aften når jeg får tid – hvis jeg får tid : (

Eller også skulle jeg bare holde et dildo party, og få rabat på det sexlegetøj jeg køber. Der vil jeg sikkert kunne spare en par hundrede kroner, og det er jo også en slags penge. Det giver i hvert fald snildt råd til et ekstra stykke sexlegetøj eller to, og hvorfor sige nej til det?

Så kan jeg også invitere nogle af mine veninder til dildo party, så de også kan få lidt mere sexlegetøj til samlingen. Forhåbentlig vil de ikke være alt for snerpede, og tænke at jeg er en eller anden sexafhængig, men det tror jeg næppe, da jeg heldigvis har nogen ret så frisindede veninder. Og hvad er der nu galt med sexlegetøj? oO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *