home SEO SEO – et must i finanskrisen

SEO – et must i finanskrisen

Min mand og jeg ejer et rengøringsfirma på 5. år. Da der findes mange rengøringsfirmaer i Danmark, er der meget konkurrence og det var derfor nødvendigt, at vi i løbet af firmaets første 2 leveår, gjorde meget ud af markedsføringen.

Vi valgte at kontakte et SEO firma, der lovede at få os højt op på Google. Han holdt hvad han lovede og resultatet af hans arbejde kunne uden tvivl mærkes i firmaet.

Og så kom finanskrisen… Næsten alle virksomheder har fået krisen at mærke, og vores er ingen undtagelse. Vi var desværre så utaktiske at vælge at skære ned på markedsføringen. Det har resulteret i et drastisk fald på henvendelser og dermed kunder.

De kloge virksomheder valgte stikmodsat os at investere flere penge i markedsføring, og det kan man sige at de har nydt godt af.

Vi har nu kontaktet vores SEO mand, som nu skal i gang med at føre os til tops igen. Hvis vi i første omgang ikke havde valgt at skære ned på dette område, havde vi ikke behøvet at starte forfra nu. Vores råd er derfor at du lige tænker dig en ekstra omgang om, hvis du overvejer at droppe SEO. Det betaler sig i det lange løb, Trust us!

One thought on “SEO – et must i finanskrisen

  1. Det lyder bestemt til at der ligger erfaring bag denne udmelding. Er det erfaringer der er baseret på nogle negative oplevelser med jeres virksomhed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *