home Sundhed & Helse En tredelt rynkebehandling, der fjerner rynker med laser

En tredelt rynkebehandling, der fjerner rynker med laser

Skønhedsoperationer og plastikkirurgi er i løbet af de sidste år blevet allemandseje. Nu kan alle, der har sparet sammen, få ansigtsløft, rynkebehandling eller større bryster, hvis det er det, de ønsker, og operationerne er ikke længere forbeholdt glamourøse stjerner. Ikke bare kvinder, men også mænd, lægger sig på briksen for eksempelvis at få opereret øjenlåg eller fjernet de værste rynker.

For hvem vil ikke gerne se yngre ud? Ting som sol og rygning sætter sine spor på huden og giver i mange tilfælde rynker, især omkring mund og øjne. En simpel rynkebehandling med laser kan nemt få dig til at se op i mod ti år yngre ud, alt efter, hvordan din huds celler har udviklet sig i løbet af årene. Laserbehandlingen er et ikkekirurgisk indgreb, og består som regel af tre behandlinger før det endelige resultat kan ses.

En af de mest populære rynkebehandlinger, der foretages med laser, hedder en Triniti-behandling, og som navnet antyder, er det en tre-delt behandling  à hver ca. en time, der fjerner eller mindsker rynker. De fleste, der vælger at få foretaget sådan en behandling, vil føle en vis form for ubehag eller mindre smerter, men disse kan bestemt ikke måles med smerterne ved et kirurgisk ansigtsløft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *