home Sundhed & Helse Rengøringshjælp? Kontakt Renice og få et tilbud

Rengøringshjælp? Kontakt Renice og få et tilbud

Rengøringshjælp kan være med til at sænke stressen i hverdagen. Hjemmet er det sted hvor man befinder sig det meste af tiden. Det kan ofte være svært at få tiden til at gøre ordentligt rent i hjemmet, og det kan både være en stor byrde og stressfaktor at have hængende over hovedet. Mange er trætte når de kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og derfor ikke har energien til at gøre rent når de har fri. Derfor kan du med fordel bestille Renice som rengøringshjælp.

Du kan være tryg med Renice rengøringshjælp

Det kan være grænseoverskridende for nogle at lade fremmed mennesker ind i deres hjem. Du kan dog trygt stole på Renice rengøringshjælp. Deres personale har flere års erfaring, har uddannelse inden for feltet og er nøje udvalgt. Du kan derfor stole på, altid at få leveret et flot resultat uden at skulle være nervøs for at nogle skulle ske med din bolig. De ansatte har altid stor respekt for ejendele og den private sfære, og du skal ikke være bekymret for at være hjemme, mens deres ansatte gør rent i dit hjem. Rengøringshjælperne tilpasser sig altid de miljøer de kommer i.

Skræddersyet rengøringshjælp

Renice er vant til at gøre rent i alle slags hjem, fra lejligheder til store villaer, sommerhuse og meget andet. Det er derfor heller ikke nogen hindring at udføre rengøringshjælp hos børnefamilier, hos de festlystne unge eller de ældre. Uanset bolig eller boligejer står Renice altid klar med rengøringshjælp skræddersyet den enkelte kunde.

Rengøring hjælper på helbredet

Hvis du er en af dem som har en travl hverdag hvor rengøring er en nedprioriteret størrelse, kan du med fordel bestille rengøringshjælp. Hvis dit hjem ikke blive gjort kan det nemlig have helbredsmæssige konsekvenser. Specielt støvpartikler kan være med til at give hovedpine og svimmelhed. Derudover kan det i værste fald give allergier. Med rengøringshjælp behøver du ikke bekymre dig om disse gener.

Hvad kan du gøre for at holde dit hjem rent?

 1. Luft ud
  Dårligt indeklima kan give gode vilkår for svampe og bakterier. Dette kan medfører helbredsmæssige konsekvenser. Du kan eksempelvis få luftvejsinfektion. Derfor bør du med jævne mellemrum lufte ud.
 2. Løbende rengøring
  Dit hjem har godt af løbende at blive gjort rent. Du kan med fordel hver dag ordne en rengøringsopgave. Det kan eksempelvis være at støvsuge, gøre køleskabet rent eller tørre spejlene af. Således sørger du for hele tiden at holde dit hjem rent.
 3. Håndtag / stikkontakter
  Det er sjældent man vasker håndtag og stikkontakter. Det er dog en kæmpe fejl i forhold til rengøringen. Disse er nemlig dem som har en tendens til at samle flest bakterier. Det gælder alle håndtag og stikkontakter – også gerne tastaturer og muse til computere.
 4. Køkken
  Du bør skifte karklude hver dag og vaske dem ved 60 grader. Derudover bør du også vaske viskestykker og køkkenhåndklæder hyppigt og ikke lade dem ligger fugtige.
  Derforuden bør du også gøre køleskabet rent. Det er en god idé at opbevare madvarer i bokse eller bakker.
 5. Bad / Toilet
  Du kan med fordel give vandhanen og vasken daglig rengøring. Disse to ting bliver nemlig rigtig hurtigt snavsede. Det samme gælder badeværelsesartiklerne såsom toiletbørsten, bruseren og toilettet. Dette bør rengøre hver anden dag.

Fordi man er hver dag i ens hjem så bliver der hurtigt snavset, og derfor bør man ofte gøre rent. Som tidligere nævnt kan dette være lidt af en opgave og være en stor byrde for mange, fordi det netop skal gøres hyppigt. Hvis du ikke kan overskue overstående hjælper Renice rengøringshjælp dig. Du kan læse mere om rengøringshjælp her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *