home Trykkeri Skal jeg uddele paraplyer med tryk som reklamegave?

Skal jeg uddele paraplyer med tryk som reklamegave?

Jeg synes selv, jeg har fået en rigtig god idé. Om et par måneder skal jeg nemlig til en stor messe med mit lille enmandsfirma, hvor jeg har fået en stand, hvor jeg får lov til at stå og fortælle om mig selv og mit firma. Og som en form for alternativ reklamegave, vil jeg blandt andet gerne uddele paraplyer med tryk til potentielle og eksisterende kunder.

Jeg synes selv, at paraplyer med tryk er en rigtig god reklamegave, især med det vejr vi har lige for tiden. Det er både praktisk for modtageren, og det gør tilmed også, at mit logo bliver set rundt omkring på gaden, nu hvor det er sådan et vejr.

Ideen fik jeg faktisk, da jeg gik en tur i regnvejret, og så en masse farverige paraplyer. Jeg ved, jeg bestemt ikke er den første, der har fået den idé med at uddele paraplyer med tryk, så jeg er allerede gået i gang med at lede efter et trykkeri, der kan tilbyde denne service.

Jeg glæder mig i hvert fald til at se folks reaktioner på min reklamegave, og hvor meget, det egentlig får mit enmandsfirma promoveret. Jeg håber i hvert fald på regn de kommende dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *