home Ferie & Rejser Ferie i Antalya – jeg kigger allerede på billige rejser til Tyrkiet

Ferie i Antalya – jeg kigger allerede på billige rejser til Tyrkiet

Der er ikke noget, jeg heller vil lige nu end at tage på ferie i Antalya i Tyrkiet. Det er min absolutte yndlingsby, og jeg kan ikke undgå at drømme mig langt væk til en ferie i Antalya på sådan en grå og trist regnvejrsdag som i dag. Jeg sidder derfor lige nu og kigger på billige rejser til Tyrkiet sammen med min kammerat.

Det er sådan set ikke, fordi jeg har synderligt mange penge at gøre godt med, men nu kommer der snart løn, og jeg kan mærke, at jeg har brug for at komme lidt væk på en ferie i Antalya. Jeg har efterhånden været på rigtig mange rejser til Tyrkiet, og jeg har derfor rigtig meget erfaring med at rejse rundt i landet.

Min kammerat har ikke været i Tyrkiet før, men ud fra hvad jeg har fortalt ham om Tyrkiet, vil han meget gerne med mig på en ferie i Antalya. Jeg har i hvert fald fået ham overtalt til at kigge på rejser til Tyrkiet sammen med mig, så det er jo et skridt i den rigtige retning.

Hvis vi skal på ferie i Antalya, så vil jeg gerne af sted så hurtigt som muligt, men jeg er ikke helt sikker på, om det kan lade sig gøre pga. mit arbejde, og min kammerat skal også kunne få fri fra skole. Det kommer selvfølgelig også meget an på, hvornår de billigste rejser til Tyrkiet ligger, for selvom jeg meget gerne vil af sted, og det kommer jeg også, så vil jeg alligevel gerne prøve at spare lidt.

Jeg har som sagt ikke det helt store budget til at tage på ferie, da denne ferie til Antalya var en pludselig indskydelse. Rejser til Tyrkiet er der massere af, men jeg har brug for at finde nogle billige rejser til Tyrkiet, som ligger snarest muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *