home Ferie & Rejser Jeg vil leve mit liv, hvorfor jeg rejser til Mauritius til vinter

Jeg vil leve mit liv, hvorfor jeg rejser til Mauritius til vinter

Jeg har hørt, at der skulle være noget så skønt på Mauritius, og nu hvor efteråret er ved at tage til, sidder jeg ofte og dagdrømmer mig selv væk til en varm destination, og rejser til Mauritius har været oppe og vende et par gange.

Forleden dag kom jeg så til at tænke på, at man som bekendt kun lever én gang, og jeg vil ikke bruge tiden på at drømme mig væk, nej jeg vil tage tyren ved hornene og rent faktisk udleve mine drømme, og derfor har jeg brugt hele formiddagen på at kigge på billige rejser til Mauritius, og det er faktisk slet ikke så dyrt at rejse til Mauritius, som jeg umiddelbart havde troet.

Min kæreste og jeg har besluttet os for, at vi rejser til Mauritius efter jul, og jeg glæder mig helt vildt meget. Det bliver så skønt at komme lidt væk fra det hele, og så endda når det er iskoldt herhjemme, det er jo perfekt! Er jeg virkelig den eneste, der drømmer sig langt væk om vinteren, eller gør I andre også?

3 thoughts on “Jeg vil leve mit liv, hvorfor jeg rejser til Mauritius til vinter

  1. Hvor er det fedt for dig, at du rent faktisk udlever dine drømme og rejser til Mauritius. Jeg ville ønske, at det var mig, der bare turde springe ud i det.

  2. Hvor meget koster det så at rejse til Mauritius? Du siger, at det ikke er så dyrt, som du havde regnet med, men er det noget, som den almene dansker har råd til?

  3. Åh hvor kunne jeg godt tænke mig at komme til Mauritius! Det lyder som et rigtigt ferieparadis 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *