home Ferie & Rejser Min kæreste og jeg rejser til Hawaii til jul – det bliver skønt!

Min kæreste og jeg rejser til Hawaii til jul – det bliver skønt!

Jeg har altid følt mig tiltrukket af tanken om at bosætte mig i et andet og mere eksotisk land end Danmark, og USA har altid været den destination, der har vejet tungest i vægtskålen. Her i sommers bestilte min kæreste og jeg to rejser til Hawaii, som er en ferie, jeg glæder mig virkelig meget til.

Vores rejser til Hawaii udgør forhåbentlig den afgørende faktor for, om vi beslutter os for at flytte ud af landet eller ej, men jeg tror allerede godt, at jeg ved, hvad svaret er. Jeg kunne nemlig godt forestille mig, at Hawaii er en umådelig eksotisk stat i USA, og jeg forestiller mig, at livet her er skønt og helt uden problemer.

Min kæreste og jeg rejser til Hawaii til jul, for når det er isvinter herhjemme, skinner solen fra en skyfri himmel på Hawaii, og det fandt vi meget tiltrækkende. Vi har bestilt vores rejser til Hawaii gennem rejsebureauet Profil Rejser, som du måske har hørt om. Dem bestiller vi altid rejser igennem, og hver eneste gang har vi været fuldt ud tilfreds med ferien, så jeg har naturligvis også høje forventninger til denne ferie.

2 thoughts on “Min kæreste og jeg rejser til Hawaii til jul – det bliver skønt!

  1. Åh hvor ville jeg dog ønske, at det var mig, der skulle ud og rejse, og så endda til Hawaii!!

    Jeg har hørt, at det skulle være lidt af et paradis, men jeg er da slet ikke misundelig..

  2. Jeg ville godt nok også ønske, at det var mig, der skulle rejse til Hawaii! Kan du sige noget om, hvor meget sådan en tur ca. ville koste?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *