home Business, Ferie & Rejser, Finans Rejseafregning optimerer din tid

Rejseafregning optimerer din tid

Forretningsrejser er i sagens natur et temmelig tidskrævende foretagende. For det første er der transporttiden, som der skal tages højde for, og derudover selve meningen med rejsen – nemlig forretningsmøder og andre aktiviteter i arbejdssammenhænge.  Én af disse aktiviteter – og desværre en af de mere kedelige af slagsen – er alt det administrative arbejde, som hører til enhver forretningsrejse.

Det er nemlig utroligt vigtigt for både den rejsende og for virksomheden, at alle udgifter nedskrives og at dokumentationen gemmes i form af kvitteringer fra både restauranter, transport og så videre. Desværre er det ofte et arbejde, som kræver store mængder af både tid, energi og omtanke. Man skal nemlig passe på, at man ikke ved et uheld får smidt en kvittering væk!

Der er dog en langt lettere måde at klare disse opgaver på, hvilket der desværre er mange, der endnu ikke er blevet opmærksomme på, og det er naturligvis rejseafregning. Med elektronisk rejseafregning kan man nemlig indføre udgifterne i det elektroniske rejseafregningssystem, efterhånden som de dukker op, således at man ikke skal gå og gemme på kvitteringerne. Det kræver nemlig hverken regnskabsbøger eller andet men blot en computer med adgang til internettet.

Derudover har rejseafregning den fordel, at oplysningerne ikke nedføres på papir og derfor nemt kan hentes frem igen, såfremt der er behov for dette. Samtidig giver det andre af virksomhedens ansatte – eksempelvis en overordnet – mulighed for løbende at følge med i de udgifter, som den rejsende har, ved selv at logge sig ind på rejseafregningen og derved få adgang til oplysningerne.

Det er både nemt og praktisk, og eftersom mange rejseafregningssystemer kan læres ved hjælp af en instruktionsvideo som for eksempel denne, kræver det ikke unødvendig tid at sætte de ansatte ind i, hvordan systemet fungerer. Det er derfor absolut et smart system, der uden problemer kan indføres som alternativ til traditionel rejseafregning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *