home Terapi Red parforholdet/ægteskabet med parterapi i Nordsjælland

Red parforholdet/ægteskabet med parterapi i Nordsjælland

Jeg har længe undret mig over noget. Tror I, at der er flere i Nordsjælland, der benytter sig af parterapi end andre steder i landet? Jeg har nemlig hørt, at der er overraskende mange, der benytter sig af parterapi i Nordsjælland, og jeg har undret mig lidt over, hvordan det mon kan være.

Jeg kunne godt forestille mig, at parterapi er lidt tys tys i Nordsjælland, men det skal jeg selvfølgelig ikke kunne udtale mig om. Dog har jeg en forestilling om, at det ikke er så “fint” at gå fra hinanden i Nordsjælland, hvorfor man måske prøver at gå noget ekstra for at holde sammen, hvis der er knas i parforholdet eller ægteskabet, og det gør man typisk ved at gå til parterapi i Nordsjælland.

Derudover kunne det jo også være, at der var en rigtig god parterapeut i Nordsjælland, og det er der slet ingen tvivl om, når der er tale om Vivi fra Meant4you, så har du og din ægtefælle behov for parterapi i Nordsjælland, så er det hende, I skal kontakte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *