home Terapi Min datter går til psykoterapi i Hillerød – og det hjælper

Min datter går til psykoterapi i Hillerød – og det hjælper

Min datter har i mange år haft tryghedsproblemer. Derfor går hun til psykoterapi her i Hillerød. Det har hun gjort i nogle måneder nu og det ser ud til at hjælpe.

Hendes 4 første år var de værste år, hvor min mand og jeg gjorde alt for at bearbejde hendes problem sammen med hende og i samarbejde med en masse psykologi bøger. Sagen er at hun ikke er vores biologiske barn. Vi adopterede hende, da hun var 2 år gammel.

Jeg undrer mig tit over, hvad hun har været udsat for inden hun kom på børnehjem. Det eneste jeg ved, er bare at hun blev fundet i den modsatte ende af byen end hendes biologiske, afdøde, mor. Tanken om, hvad hun har oplevet skræmmer mig ubeskriveligt meget.

De følelser og hændelser hun har været udsat for som helt lille har sat tydelige spor i hende. Jeg må indrømme at jeg var meget i tvivl om hvorvidt det var smart at sende hende til psykoterapi, for hvad nu hvis psykoterapeuten vækker hendes rædselsslagne oplevelser op igen. Ville det gøre tingene værre end de var?

Nu er jeg meget glad for at jeg alligevel fik undersøgt mulighederne og lægerne indenfor psykoterapi i Hillerød. Jeg har formået at finde en fremragende psykoterapeut, som indtil videre har gjort et godt arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *