home Terapi Min psykolog i København – She is my hero!

Min psykolog i København – She is my hero!

Jeg har haft en meget dårlig periode i mit liv, der er strækket sig over to 2 år. Jeg havde helt mistet lysten til alt! Jeg havde hverken lyst til at spise eller være sammen andre mennesker. Det var meget sjældent at jeg grinte. Selv min yndlings komedieserie Venner, kunne jeg slet ikke finde det morsomme i! Ja, det hele var trist og gråt indtil jeg fik taget mig sammen til at kontakte en psykolog i København.

Jeg var ikke meget for at kontakte en psykolog i København, men min situation og tilstand var så slem, at jeg blev presset af familie og venner til at søge professionel hjælp. De første par gange jeg var til samtale hos psykologen, syntes jeg ikke at jeg fik noget ud af det. Det har nok bare været fordi hun lige skulle have tid til at forstå alle mine tanker og følelser.

Tredje gang jeg var til samtale med min psykolog i København, skete der noget som jeg slet ikke havde turde håbe på; jeg begyndte at smile på vej hjem fra hendes klinik. Det var første gang jeg smilte i løbet af to år – uden at presse mig til at gøre det!

Det jeg prøver at forklare med dette indlæg er, at det er en meget god idé at tale med en psykolog, hvis man føler sig helt nede i kuldkælderen! Lige meget hvor lidt lyst du har til at dele dine følelser med en fremmed, så gør det alligevel! Det kan virkelig betale sig! Jeg kan klart anbefale min psykolog i København. She is my hero!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *