home Kontor Hvorfor er printerpatroner dog så ekstremt dyre?!

Hvorfor er printerpatroner dog så ekstremt dyre?!

Som studerende har jeg indimellem brug for at printe, men da det ikke har været nødvendigt for mig at skifte printerpatronerne ud, siden jeg fik printeren af mine forældre, har jeg aldrig vidst, hvad sådan nogle egentlig koster.

Dét fandt jeg imidlertid ud af forleden, da min printer løb tør for blæk efter kun at have leveret halvdelen af en større opgave, for det betød jo naturligvis, at jeg måtte ud for at købe nogle nye. Jeg blev dog godt nok overrasket over at se, hvad sådan nogle små printerpatroner egentlig koster. Man skal jo give flere hundrede kroner for dem!

Det kan selvfølgelig godt være, at det bare er mig, den er gal med, men jeg synes godt nok, at det er voldsomt at skulle give så mange penge for printerpatroner. Som studerende på SU har jeg i hvert fald på ingen måde råd til at betale de (efter min mening) fuldstændig vanvittige priser.

Mine forældre kom mig heldigvis til undsætning, og jeg fik lov til at køre hjem til dem for at hente noget blæk. Jeg frygter dog for næste gang, jeg løber tør, hvis ikke jeg når at falde over et sted, hvor der sælges billige printerpatroner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *